♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, May 2, 2013

Cuti 1 Mei kami

Cuti 1 Mei tak ke mana sgt pun. Tengahari makan free kat kenduri umah jiran sempena pilihan raya ni anjuran parti tettttt... siap yg dtg pun calon DUN dan calon parlimen lagi. hihi.. pegi jela dah dijemput ye dak. cakap la apa pun, janji la apa pun.. sy tetap sokong tetttttttt.... huhu.. makan-makan free ni saper yg tak nak. 

petang lak ke sepital nak tgk superhero ku, ayahanda tersayang. cuti umum time melawat panjang. ramai sedara-mara yg dtg tgk abah.




 hubby tgh tolak pak mertua

 alkisahnya abah gi melawat besannya yg kena admit kat sini gak

insyallah esok Jumaat abah kena operate tulang belakangnya
moga segalanya berjalan lancar dan dipermudahkan Allah
moga Abah sihat dan cepat sembuh..


teringin mau makan mee bandung
malam tadi gigih masak ni
sendiri bikin rencah
sedapppp.... 

tp kan biler makan sedap2 ni teringat kat abah kat sepital
abah makan kena pantang
menu ikan je




 



7 comments:

lia said...

semoga pembedahan berjalan lancar...

Cho Zila said...

memang sedih kan kalau ingatkan bapak kitani .. kalau bapak tak sihat lagiler bertambah sedihnyer...
jangan disebabkan parti kita berpecah belahkan.. hak bertanding hak mereka hak memilih hak kita... jalankan tanggung jawab dengan baik..

babYpose said...

semoga dipermudahkan dan cepat sembuh, Inshaallah.

Nafira usof said...

sedap pulak tengok mee bandung itu~
hehehe

moga pembedahan ayah ayu berjalan lancar k~

oli-go said...

teringat kat abah kite jugak..seb bek esok balik kampung....

p/s: minat english cotton? boleh dtg melawat blog saya..tq..

lieyalatif said...

Musim org berkempen ni mmg kenyang makan free hihihi...

Terliur plak tgk mee bandung ayu tuh...

Lily@MamaZaraZareef said...

Uii..terer wat perencah mi bndung sendiri. Kalau sy msk pakai rencah paket je..kekeke..nway,semoga pembedahan abah awk berjalan lancar ya..insyaAllah..