♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, May 14, 2013

Cantik kan lukisan dorg ni?

Agak-agak penat nak layan anak-anak main mainan, kiter bagi dorg main conteng-conteng lak. ni mmg mama papa malas nak mengemas mainan yg sure bersepah-sepah. senang... nak bagi dok diam bagi dorg main lukis-lukis. biar sepah pun kat satu tempat je. mama papa pun terer bab lukis-lukis ni. nak suh mama lukis apa anak-anak? lukis gambar orang.... senang sgt tu... ok... dah siap... lagi lukis gambar apa anak mama sayang? lukis gambar kampung ada pokok ada laut ada tanah.. alamak.. yg tu papa pandai lukis. papa dapat A kalau lukis-lukis kat school. hehehe...

 


kakak echa yg lukis skit pastu tak puas hati je
asyik2 amik kertas lukisan baru
biler papa dia lukis dia tiru
biler mama dia lukis dia xtiru sbb mama dia mmg pandai la sgt melukis.. ahaha..

adik ayna gak yg tak kisah
lantak la kan... ada seni tu... ada bulat ada condong... 
tak cukup atas paper, tangan, pipi, dagu, baju pun ada kaler jugak..
lukisan abstrak tu adik.. 
mama nak jual la..

;p

mama nak simpan sume hasil keje anak-anak mama
dah besar sure anak-anak mama tersenyum biler tgk lukisan ni kan..

 

9 comments:

inazamri said...

akak pun tak pandai melukis sgt tp anak2 kira pandai la dorg tu melukis.hasil kerja anak elok la kita failing kan utk kenang kenangan akan dtg

Zura@Iwan said...

pandai dorang melukis..hehe..

Nafira usof said...

hahahaha.. comel~
zura x berani lah nak bagi anak2 main water color. takut termasuk lam mulut.

Kesuma Angsana said...

kreatif yer anak2

~aYu~ said...

@inazamri kalau pandai lukis syoknya leh lukis macam-macam utk anak-anak kan..

~aYu~ said...

@Zura@Iwan hehe...

~aYu~ said...

@Nafira usof ni je cara nak bg dorg dok diam-diam.. ahaha

~aYu~ said...

@Kesuma Angsana insyallah.. nak anak-anak kreatif xmacam mamanya ni..

Akula said...

kids mmg suka melukis kan