♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Wednesday, May 22, 2013

32 weeks..baju raya takde lagi..

Pagi tadi check up 32 weeks.wah sudah 8 bulan ku memboyot rupanya. Mmg terasa sgt cepat.. Harapnya baby kuar ikut due date sbb rasa tak puas nak belai perut ni. Nak mencomelkan diri. Jalan cam penguin pun ada, cam itik pulang petang. Hihi..
Tadi check up sume ok. Skrg ni dah start check up selang 2 minggu. Berat je naik 0.5kg. patut kena naik 1kg. abis tu dah makan byk2 tp tak naik-naik gak. Tulisan merah lor. Tak kena cek darah so cepatla settle. 

Risau sbb barang raya tak settle lagi. Baju pun tak tempah-tempah lagi. Camne nak tempah kain pun tak beli lagi. Kalau ikut due 18 july tu dah masuk 8 ramadhan. Bagi la mama can pose sehari dua pun ok yer baby sayang.. time raya tu dah slim kot… ajak hubby gi beli sementara masih larat nak jalan ni tak terbeli-beli...


my latest pic... ececehhh.. 


9 comments:

Normi Nieza said...

kna prepare awal la..:)

Sura Mohd said...

jgn tangguh2..pi beli cepat sementara masih larat..nnt raya sure slim melim..ahaks..:)

:: Mrs.Eady :: said...

wahhh take care :)

Sweetmama said...

8 bulan dah, mmg terasa cepat masa berlalu kan, x lama je lg tu...
8 bulan tp nampak maintain je, xdelah nampk berat bdn ayu naik sgt.....

Ratu Hatiku said...

Kejapnya masa berlalu kan.. perut xnmpk besar sgt pun.. Seronoknya dpt bby nnt.. :D

Nafira usof said...

susah jugak nak beli baju raya.. skrg ngah peknen.. tapi raya dah bersalin.. hehehe

Mooniqueen said...

samo la kite... takde baju raya pun.. due pulak hujung pose...uwaaaa

QueeN TerataI said...

cpt btl masa berlalukan... tup2 dah 8 bulan... baby Amir pun tup2 dh 3 bulan.. hehehe

LiYa HaNiF :: said...

kejapnya masa berlalu sekarang nie... kene prepare awal2 tu... nnti tk ade lah kelam kabut.... :D