♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, April 1, 2013

Xsempat nak berblog..

Senyap sunyi je rumah ku ini kan. minggu lepas khamis EL sbb ayna demam dan cerry berry. jumaat lak mmg dah apply cuti. sabtu ahad mmg tak sempat nak berblog. 

Arini pun sempat tak sempat je. nak kena amik time rehat jela sbb time keje amatlah bz. wah... nampak sgt selama ni aku berblog time keje yek. selama ni boss xkisah asalkan keje siap walaupun keje byk tp still siap gak on time. Skrg ni boss lama takde, yg ada boss lain. so, mmg dia pantau je keje kiter. keje byk bertambah byk. hmmm....

byk nak citer..

byk gak gambar dalam desktop ni xsempat nak edit lagi..

wat masa ni tepek dulu gambar yg dalam FB jela dulu..

memula.. birthday bash utk Ayna sabtu lepas (23hb)

pastu birthday hubby (28hb), xde celebrate pun sbb anak2 xsihat

holiday lak kengkonon nak jenjalan mandi kolam jela (29hb).. tp xbesh sbb anak dan mamanya xsihat. sian hubby dan kakak Echa. xdpatla nak jenjalan.

arini dah ok sikit kalau tak 2 hari kena sakit kepala sampai guling2, cek doktor, darah rendah.

ayna lak makin ok dari cerry berry. siannya tgk dia menangis je. sampai melecet-lecet.. nangis mamanya ni. 
 

#sgtxdemood#
#bosan#
#tension#






9 comments:

Nafira usof said...

My Delisha pon x sihat.. demam n batuk weken haitu.. x banyak kemana pon.. banyak kat rumah jer weken haitu. Alhamdulillah.. My delisha dah makin sihat dah..
moga Ayna pon cepat sihat k~

Kesuma Angsana said...

moga semuanyer ok yer

♥ Wina ♥ said...

wina pun sama..keje berlambak kat ofis...tak sempat nak BW tapi sempat curi masa utk update ehehehee

Anonymous said...

Great goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you're just extremely fantastic. I really like what you've
acquired here, certainly like what you're saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still care for to keep it wise. I can't wait to read much more from you.
This is really a terrific website.

Look into my page: Cooking Simple Vegetables

lia said...

lia pon bz... dgn audit masuk lagi,... huyaiiii

Kakzakie said...

Kalau anak merengek tak selesa/sakit dan tak sihat kita pun turut merasa sama. Harap dah beransur sembuh..

Cho Zila said...

apapun semoga semuanyer selamat lah hendaknyer.. ada masa memang tak terkejar semuanya..

Riedaffya ibrahim said...

musim2 panas ni ramai x sehat...

Anonymous said...

I every time spent my half an hour to read this web site's articles or reviews all the time along with a cup of coffee.

Here is my weblog ... online job search sites