♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, April 29, 2013

sepetang di titiwangsa.. penatnya joging.. ;p

Lemau arini sbb isnin kan. bangun dari tido pun tersgt la slow motion je. kejapnya rasa cuti weekend ni. tp best sbb rabu ni cuti lagi. cuti tak kemana pun. sabtu gi tesco. pastu tido. ahad tido pastu petang gi titiwangsa. sibuk kan aktiviti we oll.. haha

kol 6 ptg baru kuar. ramai benar kat situ sampai nak parking kena wat satu pusingan baru la dapat.





lupa nak bawak stroller 
ada lak lori ni dalam kete
jadikla
tp kesiannya anak mama ni kena tolak guna kaki
 

kakak dan adik
rindunya la dorg ni

dah dua hari melekat je dgn dorg sure la arini rasa rindu sgt



     
hihi.. saje je kan si mama pun sibuk nak bergambo.. 

jalan sikit je dari parking ke sini pun dah mengah
semput-semput dah

kebetulan sampai parking kete je.. ujan..
terus lebat lak tu..




 




  

8 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

wahhh seronok nyer dia :)

Nory Zoulkefle said...

nory dah lama tak jogging....senam robik kat rumah je mampu....lepas penat, tidooo...hahaha

Kakzakie said...

Ayu pun nampak dah sarat ye... tak lama kakak-kakak senyum lebarlah dapat adik.

adianiez AIDA said...

da sgt lama tak bawak anak2 gi taman cenggini... best nyer nampak playground at titiwangsa tu...

Ratu Hatiku said...

kalau hr cuti mmg ramai org...

Mimie_Zatun said...

Senang nak bersalin nnt bila byk jalan.. huhu

Kakcik said...

Masa berkualiti bersama keluarga. :)

hainom OKje said...

ohh.... mereka nak beradik rupanya...bila due tu Ayu?