♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Sunday, April 28, 2013

ke sekolah echa

Semalam gi school kakak echa. jumpa dgn teacher dia. ada perjumpaan parents dgn teacher la. appointment kol 2.15pm. amboi siap ada time lagi tu. hubby keje pagi tu tp tengahari dah settle keje dia, mestila xnak lepas jumpa teacher echa nak tau perkembangan dia kat skool kan.. sebelum pegi tu dlm kete dah saspen apa la yg teacher echa nak cakap pasal anak dara mama yg suka melawa ni..

sampai sana ada xramai pun ada la sorg ibu yg tgh tunggu turn. layan ayna main dulu. xcited dia dapat gi skool kakak. kakak echa lak gi borak2 dgn teacher. 



apa la yg diborakkan echa dgn teacher tu..
so far alhamdulillah.. echa ni nak gak la bercakap dgn teacher dia, xdela diam je..


ayna pun hepi je padahal tgh ngantuk time ni
teacher2 pun geram dgn dia


scrap book echa
keje yg dia wat kat skool

alhamdulillah.. teacher echa kata echa peramah kat skolah. cuma bgtau echa camne kat skolah.   sbb lom exam xde dapat tgk result exam dia. berkawan pun ok. mmg byk taye kalau dia xtau. mmg echa kurg skit bab reading dan writing, tu we oll tau sbb kat umah pun mmg we oll spend 30 minit study dgn dia.. asalkan dia byk bertaye dgn teacher dia dah cukup lega hati dengar. mama sentiasa doakan kakak Echa jadik anak yg bijak dan pandai, baik, solehah dan menjadik kakak yg baik... sayang anak mama...







4 comments:

Riedaffya ibrahim said...

InsyaAllah..echa ni mesti jadi anak yg pandai dan baik kan,,

Nafira usof said...

sonok kan bila teacher report yang positif pasal anak2 kita.. ye la kan~ mama papa dia sibuk keje.. bape lama sgt lah dapat ajar anak2 belajar kt rumah.. sangat2 berterima kasih dengan cikgu2 dorang~

adianiez AIDA said...

good girl.
anak-anak ni if kita rajin dgn dia kat umah, kat skola sure dia excellent lebih lagi... mcm echa ler! :-)

hainom OKje said...

ohhh...meeting ngan teacher yeh....lama dah tinggalkan dunia kindergarden ni