♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, April 16, 2013

Biler barang nak guna tak jumpa..

.......... ha barula stress namanya. Dah nak masuk 7 bulan ni nak la prepare sikit-sikit barang utk baby. mana barang2 kakak-kakaknya yg leh guna lagi, yg elok lagi boleh la kumpul dan basuh kan. cari-cari pam susu tak jumpe pulak. yg manual dan elektrik dedua xnampak bayang. yg ku guna avent manual dan spectra electric. puas dah geledah satu umah still xtau kat mana benda tu menyorok. nampak benor umah byk sgt tmpt simpanan barang. bawah tangga, bawah kabinet dapur dah carik. still x jumpa. haihhhh.. di mana kamu? xnak la beli lain. mahal tau.. siap mintak tolong hubby carikkan lagi. ada la tu kat mana-mana kotak-kotak yg bertimbun tuu.. kena tunggu ari cuti.. rileks-rileks.. carik slow-slow.. insyaallah jumpa kan..

huhu..... bosan-bosan di ari selasa ini..

pening kepala sat pas layan orang kol konon dari utusan. marah-marah lagi. dah la suara tu xtau laki ke pompuan.. tp cam lebih laki ala-ala pompuan. xnak sebut sbb xbaik kan... wakaka.. dia nak tau nombor kol kementerian. pastu ntah apa-apa la dia merapu nak nombor jabatan lain pulak. ingat ni call centre ke? ni cuma utk jabatan jek tau... hmmm....





7 comments:

lia said...

haaa mmg masa cari x jumpa pon..

mcm lia, mmg ingt medela harmony tu ada... cari sampai sudah, x jumpa... last2 borak dgn kawan, dia ckp lia da bg kat dia 5tahun lepas ha3... faktor usia sungguh la...

Riedaffya ibrahim said...

mmg sakit ati kan bile cari brg x jumpa...better jgn cari..bile xnak ade je depan mata..

Nafira usof said...

sama ngan zura~ kalo carik mesti tak jumpe~ bila x carik elok jer nampak terselit.. geram betol~

Rai Ourkizuna said...

takpe..ada masa lagi..cari slow slow.. sayang kalau elok lagi.. kenapa nak kena beli baru kan.. saya pun ada lagi pam spectra 3 yg dulu.. tapi dah tak guna sbb sakit..tinggal motornya je.. yg lain dah kemana mana tah..

saya guna avent manual yg versi baru tu..

Ratu Hatiku said...

pelan2 cari mst jumpa tu... :D

~ Mummy Gee ~ said...

pam manual avent cik gee punye ada lagi. kalau nak bagitau

Kakzakie said...

Sebab dah lama kena simpan tu yg dia main sorok-sorok Ayu. Masih ada masa lagi nak cari dan selongkar pelan-pelan..