♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, April 4, 2013

Ayna 2nd Birthday Bash!!

ok. baru ada mood nak hapdet blog.. slow-slow mood datang. arini lemau sgt. rasa ngantuk je.

memula nak citer pasal birthday celebration utk ayna yg 2 tahun. 

Wat kat umah MIL sbb ramai yg leh nolong. kalau wat kat umah we oll, tentu2 la we oll je yg kena handle sume. adik2 hubby pun rajin2 sumenya. okla kan..

bajet nak masak simple2 je. xnak pasang khemah kang kena jemput jiran2. nak jemput family dan sedara rapat je.

skali jadik lain..

dari nak wat BBQ dan nasi lemak je terus ada spaghetti dan soto. MIL rajin nak masakkan kuah soto. taula kalau soto kan leceh dgn bahan2 dia.

sbb makanan amatlah banyak, mertua siap panggil jiran-jiran dekat. terus penuh umah tu. sedara pun xramai camtu. hehe.

gambar byk tp malas benor nak upload kat sini.
 

ni hubby yg beli
suh beli lain, dia beli ni skali

yela.. nak tunggu bini sendiri DIY wat banner tak siap2 yek


dgn birthday girl


skali lagi order kek dari M&M cupcake
nak gak tepek mama dan papa dia 
sbb birthday Mac gak.. hoho
kakak Echa lak takde
tp, dia ok je.. xkisah pun sbb birthday dia pun dah celebrate ujung tahun lepas 
 
  

ni lak kek cokelat sponsor by SIL
mmg meletops dan mantopp

  

ayna tak sabar nak terkam kek tu

ni menu-menu aritu






adik ipar dan kazen hubby tolong membakar ayam


hubby lak amik alih jap tugas membakar


yg baju belang tu mama saya
yg sebelah tu makcik saya
hihihi


aaa.. yg ni ayah dan mak mertua saya...

kikiki..

skema nya la ayat






echa and ayna
 


amboi sikit benar entry.. kalau tak, sampai part 2, 3, 4..

apa pun mmg hargai sgt kat family hubby yg byk tolong aritu.  muahhhhh..

serius mmg penat giler sampai sakit bawah perut ni.

adoyai...

:)



8 comments:

♥ Wina ♥ said...

wahhh meriah jugaklah

tgk kek tu terus tanya eh knp kakak xde? uhuhu...

Riedaffya ibrahim said...

meriahnye besday ayna

Lily@MamaZaraZareef said...

Wow..nampak meriah bday party tu..syoknye bbq party..:-)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah meriahnye...
cantik kek ayna..

Ratu Hatiku said...

meriahnya..ada bbq lagi.. :)

::EIDA:: said...

best best. kalau ada majlis pape yg nak sewa mesin Chocolate Fountain, boleh sewa dengan ida ;))

Cho Zila said...

ketinggalan entryniler.. meriah majlisnyer... sellau gitu nak buat kecik tapi sellau terlebih... apapun berkumpul bersama begini adalah saat dinantikan ...

Kesuma Angsana said...

wah ttp meriah ye