♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, March 26, 2013

Perutku


kalau nak tepek gambar perut aci x?




Dah..dah.. jgn ada yg nak meneka-neka menilik perut ni utk gender baby. takde pun nak wat contest teka-teki.. kikiki..

Time preggy benda yg slalu wat amik gambar perut sendiri. Time preggy anak sulung dulu tiap2 ari kot amik gambar. sesajer nak tgk pastu rajin kira ukur lilit perut pakai tali ukur. teruja la kan anak pertama. yg kedua dah kurang skit bergambarrnya takdela sakan beno cam yg first. yg ketiga ni lagi la kurg. tiap bulan cukup la kan..
cam biasa la kan.. org akan taye dah tau ke anak ni boy ke girl. pastu mula la akan cakap yg macam baby ni.. macam baby tu.. tgh rancak borak dgn jiran ke, sedara ke, mesti alih topik kat perut ni. hihi.. sedang beli sayur kat pasar, pakcik sayur tu pun nak menilik gak..

minggu ni dah 6 bulan. alahai.. cepatnya rasa cam baru tau preggy je.



8 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

yg penting sihat sihat je kannn :)

Mama Vogue said...

Amboi.. Janji mak budak happy :)

Masya said...

alahai comelnya dah 6 bulan....

Rose said...

sy ank ke2 ni bru rjin tngkp gmbr perut...ank 1st dulu ade sekeping jer.huhu...:)

Riedaffya ibrahim said...

cepat berlalu..da 6 bulan..

Nafira usof said...

hehehe.. comel~
moga mama n baby sihat~

Ratu Hatiku said...

wah...xlama je lg...cpt btol dah 6 bulan erk..

LiYa HaNiF :: said...

kejap je ye dh 6bln... HEhehe... take care ye