♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, March 4, 2013

Moga segalanya berakhir..

Sedih pagi2 pegi keje dgr radio HOT FM pasal kes di Lahad Datu, dgn lagu2 yg dimainkan mmg wat diri rasa sebak. Sedih dgn apa yg berlaku di lahad datu dan kawasan sekitarnya. Tak sangka benda tu terjadi di negara Malaysia yg aman damai ni. Slalu baca kat paper pasal negara lain. Kat opis ni ada sedara-mara dan family tinggal di sana. Pagi-pagi dah baca sejarah Sultan Sulu ni.

Sedih je rasa dgr dorg berciter. Dan tadi di FB ada member2 yg post di group sekolah rendah kami ada sahabat lama yg terlibat dalam misi di sana. Rasanya dia baru dihantar ke sana. Dah kawin dan ada dua anak. dah tentu perasaan bini dan family dia sgt risau kan biler dah tau keadaan di sana.. 

Ya Allah.. lindungilah para pejuang kita di sana.
















6 comments:

lia said...

i'm crying tgk bingkisan ringkas rtm buat pahlawan kita d sana semalam ;(

semoga perajurit kita selamat sentiasa, amin...

Cho Zila said...

sanagt sedih juga dengan keadaan di sana.. moga cepat2 berakhir...

♥ Wina ♥ said...

takziah & al-fatihah utk mereka yang berkorban demi negara

Anonymous said...

Oh my goodness! Incredible article dude! Thank you so much,
However I am having issues with your RSS.
I don't understand why I cannot join it. Is there anybody else getting identical RSS issues? Anybody who knows the solution can you kindly respond? Thanks!!

My webpage ... futures & options

MaMa Rey said...

rasa sedih dengan kejadian ini..tak disangka ada perkera sebegini berlaku

izan mama mia said...

mmg sedih sgt..minta aman laa cpt