♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, March 19, 2013

Koleksi Kasut Anak Dara


Echa mmg suka beli kasut, sandal..
tiap kali mamanya menyinggah mana2 kedai kasut mesti dia pun sibuk je pilih kasut utk dia
mama dia tak dapat, dia lak yg dapat

ni baru kasut jenjalan
lom lagi sport shoes, selipar..
yg hilang sebelah.. yg hilang dua2 belah..
haishhhh...


latest sandal dia yg baru
time mama dia nak beli kasut yg comfortable while preggy ni dia pun sibuk gak pilih..
try utk diri sendiri

nak gak sandal yg tinggi ni..
 dah cakap x boleh, bahaya..
dia nak gakkk...
wat muka sedih..

hai la anak...


sandal anak lagi mahal dari sandal mamanya
apa?? nak tgk mamanya puye..

ishh... toksah la tunjuk kat sini
kasut utk preggy women je idakla cantik bebenar
janji selesa..




3 comments:

Anonymous said...

Oh my goodness! Impressive article dude! Many
thanks, However I am going through problems with your RSS.
I don't know why I cannot subscribe to it. Is there anyone else getting identical RSS issues? Anyone who knows the solution will you kindly respond? Thanx!!

My page :: legit online data entry jobs

Ratu Hatiku said...

wah...byknya kasut dia...pinky byklah :D

salmizah said...

kalau ada anak perempuan agak2 camtulah..

Salam perkenalan..jom singgah blog saya..