♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, February 18, 2013

Weekend yang bosan!

Cuti weekend lepas yg membosankan. tak ke mana pun. sabtu seharian dok umah mak sbb hubby kena keje la pulak. nak gak balik umah padahal leh je tido umah mak. Hubby amik kol 1 pagi. time tu ayna dah tido. jarak umah mak dgn umah we oll bkn jauh pun. 15 minit je pun. Esoknya, hubby ada nak ajar budak training bola kol 8 pagi. sama gak nanti nak kena balik awal gak kan. jenjalan KL dulu sbb nak antar pakcik kat Hotel Quality KL harusla tgk lampu-lampu neon KL skali. malam minggu kan ada konsert HM kat Dataran Merdeka. tp, time we oll dtg tu dah abis ler.. Ahad lak cuma gi Giant je beli barang dapur. Takpe.. cuti minggu ni bosan, tp minggu depan sure best gilos sbb family day family aku. yuhuuu... tak sabar la pulak..






7 comments:

QueeN TerataI said...

kadang2 Queen rasa lg best duduk rumah saja.. hehehe

rohayu osman said...

hehe... best lah nak buat family day... jgn lupe up en3 family day nati.... semoga semuanya berjalan lancar.. In Sha Allah...

Fiza Rahman said...

Bestnya ada family day.

Puan Mimi said...

akak berjalan time hubby cuti sem jek, dia naik sem jek, ada kelas sabtu ahad, so kami pun lepak rumah jek. best jugak duduk rumah, leh kemas apa patut.

mesti banyak aktiviti time family day tu kan.. enjoy!

Nafira usof said...

zura pon duk rumah jer.. x de kete.. duk rumah jer lah.. ohh.. ahad pagi ade gotong royong kat pra sekolah My anis.. itu jer lah xtvtnye..hehehe

TeacherAzimah said...

weekend dok le[ak kat rumah jer punbest apa. janji rehat dr aktiviti kerja hehehe...
salam perkenalan yer ayu :-)

Kesuma Angsana said...

he he weekend selalunyer seronok