♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, February 7, 2013

Permulaan Cuti-Cuti 2013 - Langkawi : Part 4

Ptg day 1 we oll kat Langkawi.. terus jenjalan sbb byk buang masa kat feri masa dtg.

Kalau ke belah-belah utara ni mestila nak pekena laksa ye tak..

jenjalan dulu kat pantai.. kuar je bilik terus kena pasir pantai.. depan sikit terus nampak laut..




echa dah tak sabar nak mandi laut
esok pagi yer sayang..
petang ni jenjalan dulu








nampak x peyut comey i tu?
time ni almost 4 month preggy.. hihi..


ni gambar lawan perut saper lagi buncit..

konon nak la pose manja-manja dgn hubby

lentuk-lentuk la konon

mntk tlg photographer kecik amikkan

marahla dia sbb tgk syok main pasir kan..

and.. ni la hasilnya.. kikiki


amikkan gambar sendiri jela

pastu terus kuar nk gi makan laksa kt area airport tu.. berderet2 lori jual laksa. yg penah we oll makan, xdela pulak. layan jela apa yg ada..

mkn laksa dan cendol.. fuhhhh bestt..



smbil mkn smbil tgk kpl terbg lalu





pastu xnk buang masa terus gi Idaman Suri

time ni bebudak tido terpaksala ku tunggu dlm kete jek.. mmg mood shooping xde,,

ala.. gi sana bkn nk shopping pun. nk jenjalan je pun. bkn nk shopping tau.
 



Pastu mkn kat area jeti kuah tu. situ kan byk kedai mkn.. tp kedai yg biasa we oll mkn leh lak wat hal. servis lmbt and makanan pun xsedap.. wekkk..

alang2 kt situ..
 
mestila wajib amik gambar dgn si helang kan..



if i can fly.... huhu..

rasa malas je blk nant nak naik feri
nak terbang je..
 


sayang pak tam.. 







dah dkt kol 12 mlm.. terus blk hotel..

esoknya byk program we oll..

 

6 comments:

Nur Lavender said...

Masa dyh keje sana dulu, laksa tu memang port wajib ktorg..tp xtaw la laksa yg mana 1 akk pegi..masa dyh dulu ada 1 van je laksa..hahaha..:)

~aYu~ said...

@Nur Lavender time akak pegi dulu rsnya mmg ada satu lori je skrg ni dah berderet lori laksa.. huhu

LiYa HaNiF :: said...

kalau pergi langkawi tak tangkap gambar kat burung helang tu tak sah hehe

QueeN TerataI said...

x pnh lak mkn laksa kat situ.. lps ni kalau g langkawi boleh cuba la.. ;) kalau g langkawi ni mmg byk aktiviti boleh buat.. yg bawa duit kepuk2 tu mmg shopping x ingatla. lbh2 lg bila masuk idaman suri ni kan?

♥ Wina ♥ said...

tetiba nak gi langkawi pulak hehehehe

j.e.h.a.n. said...

emmmm..sedapnya sebut laksa je dah meleleh air liur..
slurrpp..sambil lap-lap
kalau kat sana dpt mkn original laksa kedah