♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, February 28, 2013

pagi-pagi dah mengidam




teringin nak makan nasi dagang dari Isnin lepas
nak gi pasar malam malas la pulak nak carik parking
nasib baikla bini ni mengidam nak makan kalau tak dapat tu tak hentak2 kaki.. tak nangis2...huhu
pagi tadi cakap dgn hubby lagi nak makan nasi dagang
kat area umah we oll ni adala gerai masakan kelantan tp xlalu pun jalan tu kalau nk gi keje
biler dah cakap camtu, hubby pun terpaksala ikut jalan tu nak nasi dagang puye pasal..

thanks hubby ku dapat gak rasa nasi dagang yg sedap dan mantoppp ni..
alhamdulillah


 

10 comments:

Kesuma Angsana said...

aduhai sedap nyer.... nak juga !

lia said...

alaaaaaaa dap nyer... mana la nak cari yg sedap kat cyber ni uhuksss

Nafira usof said...

alaaaa... nak mengidam jugak lah cam nih.. dah lah weken nih x sempat nak gi pasar malam..

adeh~ mana nak carik nih~

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

nasib baik hubby memahami wife dia ngidam..

dpt rasakan mcmmane puasnye dpt mkn mknana yg diidam..sbb mengidam bkn yg dibuat2kan..

Riedaffya ibrahim said...

mengidam nasi dagang ye...mehla ganu ni..

Mrs Lurve said...

nasi dagang nie dulu xpandai mkn..sekali hamek bila kena attend kursus hampir 3minggu di tganu..terus jd kena lalu mkn hihihihi...

suri said...

salam.
alhamdulilah rezeki utk harni ni.hamil ke sis? tahniah ya klu tak maafkan saya huhu...

sy tak berapa pandai mkn nasi itu mungkin sb dah biasa dg nasi putih lauk2 campur. agakny klu sy belah org utara ...mau gak sy cari2 nsi2 ni kalau2 sy teringin

Ratu Hatiku said...

Dah lama sgt xmkn ns dagang sejak berpindah keje tmpt baru nie..

~aYu~ said...

@suri pregnant la yang.. hihi..

~aYu~ said...

@Mrs Lurve sy mmg faveret nasi dagang n nasi kerabu ni.. mmg selera pantai timur la..