♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Wednesday, January 2, 2013

Kisah tahun baru 2013

Selamat tahun baru 2013!!

Alahai.. lamanya cuti. tuan umah bercuti, umah ni pun cuti. kalau dah cuti dok umah mmg malas nak on lappy.

Arini keje. Sok baru cuti sbb Echa start skool esok. First day keje di tahun baru. Mmg mood malas, xde mood langsung. Baru je syok-syok sbb keje sampai ujung tahun dah setel, ni dah kena start balik keje yg sama.. malas noks..

Azam korg apa?

Kalau taye aku, byk betul azam aku.. tahun 2013 ni mmg tahun yg mencabar sbb insyaallah nak dapat baby kecik lagi. harap dipermudahkan segalanya. 

Tahun ni nak lebih fokus pada pelajaran Echa. Echa dah 6 tahun. dah xleh la nak main-main sgt. so, mama dan papa pun kena lebih fokus gak.

Of coz la nak perbetulkan diri ni. nak masuk 30 ni nak jadik lebih semangat... hihi..

Cuti-cuti holiday pun tetap nak gak cuma taktau lagi nak ke mana. bergantung pada bajet dan duit tabung dah ada baper. hihi..

Aktiviti 01.01.2013.. kena biasakan diri tulis 2013 tu.. 

Malam tahun baru mmg dah plan awal-awal dgn hubby nak bwk anak-anak tgk bunga api. tp idakla rajin nak redah KL atau ke putrajaya tu.. tgk kat highway DUKE atau AKLEH pun nampak.. 

Tp, kuar pun agak lambat sbb lebih syok dok umah. kol 11 malam baru kuar umah.. huhu.. adik-adik ipar lak rajin nak follow. xkan nak bwk tgk bunga api kat area umah ni. Hubby pun sajer nak try gi jalan bukit langat. mmg dah tau jalan tergtla jem. awal-awal lagi hubby dah u-turn.. terus ke bukit cheras.. yg ni ok skit takde la jem sgt sbb dah parking siap-siap tinggal menapak je.



kamera hp je
xnampak la bunga api.. huhu..


 ramai org kat situ

 

 


saje nak lepak-lepak tgh malam..
ayna dah echa time tu dah ngantuk
masuk kete terus tido..

Balik tak jem pun cuma kat DUKE je jem sbb ada road block..

1 januari besday MIL.. best kan celebrate new year skali dgn besday..

wat potong kek je.. acara wajib..



 Happi birthday mak
moga mak sihat dan dimurahkan rezeki
time kasih kerana sudi menjaga anak-anak kami..

♥ u..


 




16 comments:

Fiza Rahman said...

C&P azam 2012 jer ☺☺

Rai Ourkizuna said...

selamat tahun baru ayu..semoga 2013 lebih murah rezekinya..insya allah..

kami tengok bunga api kat tingkap dapur je..best!

Mira Adzlia said...

rjinnya k.ayu smbut new year..hihi....smuge thun 2013 akn lbih bmakna wt akak sekeluarga

SumeSakan said...

Wah semangat bawak anak g tgk bunga api...tahun ni sambut kat sepital...dengar bunyi jantung baby je..asyik test ctg tuh ha...hihihihi

lia said...

azam saya bykkkkk tp... ntah mampu ke idak he3

mama_saly said...

wah seronoknya..hehe
selamat tahun baru .moga 2013 ni lebih bmakna dgn kehadiran org baru nnti..:)

QueeN TerataI said...

byk acara di awal tahun ni ye ayu... azam tahun ni? erm.. belum pikir lg.. yg pastinya nk jd yg lbh baik dr tahun 2012 la kan.. ;)

bestlah birthday pd 1 jan.. senang nk ingat...

♥ Wina ♥ said...

happy new year ayu! & family!

wina tgk bunga api dari rumah jek..best sangat sbb nampak clear

all the best untuk Echa kat skool :)

bunga_rose said...

wah.. azam tambah baby baru paling best tu.. aminnn

Kakzakie said...

Oh birthday MIL mudah diingat kan.. Masa org cuti lagi seronoklah..

Riedaffya ibrahim said...

selamt tahun baru...happy besday to u mil juga..

Nafira usof said...

mana2 azam tahun lepas belom tercapai.. bawa ke tahun 2013.. harap2 boleh lah settle tahun nih.. hehehehe

shazrina said...

best nye die tengok munge api ...rajin betol :) ..nway slmt tahun baru ye ...

fredd said...

salam...selamat tahun baru 2013

nasri said...

selamat tahun baru

LiYa HaNiF :: said...

slmt thn baru.. ^_~