♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Wednesday, January 16, 2013

kisah breakfast dgn baju preggy

Adeh.. napela malasnya nak menaip kat sini. takde mood and takde idea pun ada. Arini breakfast selera besar. tamak sume nak makan. Pagi mmg ada selera nak makan. biler dah masuk tengahari sampai ke malam mulala tekak ni jual mahal. Preggy kali ni mmg byk yg tak lalu makan. ayam mmg takleh masuk kecuali KFC. hihi.. ntah apa-apa ntah.. ayam masak lain xleh.. mmg xnak dek tekak ni. padahal faveret ayam tu.

Arini bawak bekal nasi goreng MIL wat, aku goreng sosej je utk bekal Echa kt skool sekali. Sampai opis ada adik manis jual bihun lak.. thanks Mira!

 


arini pakai baju preggy
semalam kuarkan balik stok baju maternity
padahal rasanya baru je susun dalam almari
cepat lak nak pakai balik.. hihi

Echa lak sejak tau mama dia nak ada baby lagi byk pulak cakap dia..

eehh mama.. mama pakai baju baby yer..
eeii perut mama dah ada baby..
mama.. Echa nak taruk losyen kat perut mama..
huhu..

baru 3 bulan tp dah tak sabo nak pakai baju preggy ni.. gedikkk..
kalau preggy Echa dan Ayna 4 bulan lebih baru start pakai
ni preggy anak ketiga psal tu perut cepat dah nampak buncit..
tgk org lain ada je yg leh pakai baju kurung sampai la nak due
comey je tgk dgn kain singkatnya tu.. alahai...

tp aku takleh la sbb rasa senak je perut sbb sure la getah tu kena atas perut kan..
mmg rasa sesak nafas..

ikut selesa diri sendiri la kan.. :)



11 comments:

♥ Wina ♥ said...

congrats ayu!!

comel je pakai baju preggy..still nampak body curve tu..kalaulah kite yg pakai, confirm macam nangka kena balut :)

Suraya Baharun said...

teringin jugak la nak pakai baju preggy...hehehehe...tomei je nampak...seronok echa nak dapat adik ye...

shazrina said...

ishk macam nak pakai lagi je baju tu ....tapi tunggu ler Adriana besar sikit ye yang??? :)

Mrs Lurve said...

sy kdg2 je pakai baju preggy nie padahal dh 7bulan pun, ikut selesala kan..

Kakzakie said...

Kalau ikut selesa kakak dulu macam Ayu nampak aje perut terus start pakai baju preggy...

Ratu Hatiku said...

Sedapnya ns grg tu... Pakai bj preggy lg selesa ...sy dulu pun br 3+ da mula pakai :D

Nafira usof said...

tomey pakai baju preggy.. baru semangat nak harungi hari2 preggy kan.. hehehehe

lieyalatif said...

alahai rindunye nak pakai baju preggy heheheeh....

suke tgk org pakai baju preggy...bulat2 tomey jek perut....

Cho Zila said...

akkakpun tak lerhler pakai baju kurung kalua dah ngandung... hatta muat tapi sangat tak selesa...

Riedaffya ibrahim said...

ikut keselesaan ibu preggy la kan..peduli org nk kate ape..kite yg bawak budak bkn depa..hiii..comel tau ibu2 pakai baju preggy nih..

Cho Zila said...

baju pregnant best banyak cantik.. kalau memboyotpun nampak cantik ngat...