♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, January 10, 2013

Khamis yang suram

Semalam MC sbb low blood dan demam selesema. mmg tak selesa langsung. rasa nak baring tapi ada je keje yg nak wat. masak pun sempoi je spaghetti oleo.. Hubby lak keje so tugas mengambil anak dara, Echa kat skool dia.. AKU ler.. syoknya sbb dapat tgk her happy face kuar dari kelas dia.. pastu dgr dia citer wat apa kat skool tu. gelak-gelak..sengih-sengih..

yela mama dia ni slalu balik dah petang2, mood dia pun dah ke lain. biler taye pasal skool sume taktau. so, biler cuti ke MC camni dapat la layan dia. 

uiihh... bestnya kalau jadik full suri rumah ni. biler agaknya itu??

Arini still rasa tak baper sihat. kepala pusing..

Tak sabarnya mau cuti-cuti malaysia hujung bulan ni.. korg amik cuti tak? aku cuti Jumaat 25hb so dapat cuti 5 ari. yehaaaaaaa...  amboi, demam cam tak demam je ni.. ;p


** Kat opis arini mood sedih sbb ada kakak opis ni baru je kehilangan suami yang kembali ke rahmatullah petang semalam. Sedih sgt sbb kami mmg kenal dgn arwah suami dia tu. moga arwah ditempatkan di kalangan orang yang beriman.







13 comments:

Fiza Rahman said...

Semoga cepat sembuh dan Al-Fatihah untuk arwah.

anie said...

get well soon dear...
opkos amik gak cuti 25hb walaupun xkemana2..opis kosong....

Suraya Baharun said...

seronok kan jadi suri rumah ni...bila la bleh jadi cam tu...huhuhuhu...sama la ngan zahraa kalau ambik awal seronok je...tapi kalau ambik dah petang suma tak tahu...

lia said...

itulah satu2 harapan yg x mungkin tcapai... nak jadi surirumah hu3

Nafira usof said...

moga cepat sembuh yer..
sonok kan sesekali duk rumah.. tunggu anak balik sekolah~ dgr dia bercerita..teringin jugak nak jadik suri rumah.. ahaks~

al-fatihah buat arwah..

Mira Adzlia said...

smuge k.ayu cpt sihat yer...hihi..tp mmg smpat lg tu planning cuti2 Msia bln nih..hihi...

**takziah buat Kak su.serius tkejut smlm ble dpt tau..smuge kak su tabah hdapi dugaan

Riedaffya ibrahim said...

rest byk2 ye ayu..takziah utk opismate yg kehilangan org tersayang tu..

Kakzakie said...

Itulah Ayu bila melihat org lain lagi besar ujiannya kita bersyukur diberi demam sikit-sikit tapi kasih dgn suami dan anak-anak masih diberi peluang lagi. Moga kakak yg kehilangan suami itu tabah. Takziah dari kakak buatnya.

QueeN TerataI said...

sya pun selalu menunggu bilakah saatnya sya boleh jd surirumahtangga sepenuh masa.. ;)

akak take care yer.. moga cepat sembuh.. Al-Fatihah dan salam takziah pd keluarga yg telah kehilangan irg yg tersayang...

shazrina said...

semoga cepat sembuh, rest secukupnye ye ....

Ratu Hatiku said...

Semoga cpt sembuh ya...
Al Fatihah buat arwah...

LiYa HaNiF :: said...

get well soon...
alahaii kesiannya .. Al fatihah utk arwah..

Qaseh Suhaida said...

rehat banyak2 ye...sy pun xsabar cuti hujung bulan mau balik kampung