♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Wednesday, January 23, 2013

HR bowling tournament.. utk hepi-hepi aje..

Story last weekend..

Reunion dgn kawan-kawan lama yg penah keje sama-sama kat sini. Bowling la.. apa lagi.. nak karaoke.. malu..

Last year first time kami wat gini. mmg happening. and tahun ni pun sama lagi happening..

Tahun lepas wat kat Selayang Mall. Tahun ni kte kat Times Square lak.

Alhamdulillah ramai gak kengkawan yang dtg.. sporting siap hubby memasing pun main bowling skali. termasuk hubbyku tercinta. Bini xlarat nak main sampai 3 games, mintak cik abang wakilkan je.. ni pun utk hepi-hepi je..

Suka tau baju tema-tema ni. Aritu tema warna hijauuuu..


sbb aku tak main leh la bawak si kecik Ayna ni


sementara tunggu ramai datang hubby layan snooker dulu


wooww.. pose kakak Echa
beg dia mmg takleh tinggal.. bedak..gincu.. kena ada.. hehe..



kakak Echa urut dulu sebelum main bowling
macam la lenguh sgt


dah cabut undi
dah tau group memasing
pose dulu sebelum games..


style potluck..
mmg byk giler makanan..
aku yg tak main pun dah penat sbb mulut asyik mengunyah makanan


hadiah yang ada pun suka-suka je
bukan games besar pun kan..
jadila wat hepi-hepi


my family in green and blue

 aku lagi la suka pakai kaler sama-sama ni..


kakak dan adik
mmg behave sgt
pandai je main elok-elok

leh la mama layan makan... uikk...




dgn kawan-kawan yg dah abis kontrak sini kecuali yg tengah (ekin) tu masih lagi opismate aku..



gaya hubby yg encem dan macho.. uwekkkk... saper lagi nak puji laki sendiri.. kikiki


yg ni pun ex-opismate..
rindunya saat bersama korg kat opis ni..



kak mah my opismate dgn hero selaku penyokong kuat beliau.. hehe



uihh.. renungan tajam..
 bajet leh strike ke tuh?


ekin dgn ehem..ehem..ehem..
sweet couple ♥


dgn tasya yg dah dapat keje baru.. still gomen gak.. will miss u dear..




and the winner utk group category goes to.......

GROUP 4..

group hubby tu...

yeaayyyyy..

   



dan winner utk individu..
juaranya adalah...... encik Izwan.. 

yeayyyyyyy...hubby juara!

alhamdulillah..
hubby berjaya mengekalkan kejuaraan..
 
huhu..



dapat lucky draw lagi..



kakak Echa suka la dapat teddy bear tu..





posing-posing lepas abis games..
mmg sume sporting

hepi sesgt..
 
ntah biler la dapat jumpa lagi 

insyaalllah jika ada rezeki kiter wat lagi acara camni yer...


17 comments:

QueeN TerataI said...

wah bestnya.. tgk gambar pun dah rasa kemeriahannya kak ayu... errr akak ke? hehehe bole la eh?

skrg ni Queen xleh nak main bowling.. mmg dah gian sgt main bowling ni... tunggu.... 6 bulan lg... aduyaiiii

Fiza Rahman said...

Meriahnya. Dah lama tak main bowling.

Falsya said...

bestnye main bowling..;)

salam kenal..tq coz follow kite..done follow balik..hehehe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah besh..siap ada potluck makan lagi..

kami cuti hari wilayah ni ada tournament bowling kelab opis, sama lah asben boleh main sama :)

Ayu nnti bg alamat, eija nak bg FM, singgah blog eija nnti ye..:)

Nafira usof said...

meriahnye!! sonok kan leh jumpa kawan2 lama~

Cho Zila said...

xtvt mengeratkan hubungan sesamakan.. kalau dah berbowling tu memang seronok... walaupun balingan akak kelaut...

Mimie_Zatun said...

syoknyer....!!!

Ratu Hatiku said...

bestnya... wah suka la echa dpt bear bsr ya :D

Mama Janet said...

juara bowling kelapa je

bunga_rose said...

bestnyee.. jeles bila tengok dapat gathering dgn kawan2 lama.. nak jugakkk hihihi...

banyak dapat hadiah tu.. mmg berbaloi-aloi tuu

Ann Ishak said...

kalau macam ni meriah...tahun depan boleh plan lagi ni

rohayu osman said...

hapening dpt kumpul ramai2 cm nie.. dpt eratkan silaturahim.. inshaAllah.. amin

Riedaffya ibrahim said...

sgt best la..main ramai n gathering sekali...awk xkan tengok aje ayue..

azhariah zuber said...

Dah lama x main bowling

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah meriahnyer...saya dh lama xmen bowling

salam kenal jg yer sy dh follow sini juga :-)

adianiez AIDA said...

sesungguhnya aida tak pandai main bowling hu hu hu hu... ke longkang je bola ku baling!

Anonymous said...

I have been browsing online more than 3 hours today,
yet I never found any interesting article like yours.
It's pretty worth enough for me. In my view, if all site
owners and bloggers made good content as you did,
the web will be a lot more useful than ever before.

Stop by my homepage Las Vegas Kenmore Parts