♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, January 4, 2013

1st day skool.. beg baru..

Salam Jumaat.. pegi keje dgn mood yg malas sbb smlm cuti kan.. hehe.. apa la awal lagi di tahun baru dah tunjuk malas-malas ni.

Semalam cuti sbb Echa first day skool. dah 6 tahun dan remain kat skool yg sama. ingat nak tukar skool lain tp tgk dia dah ok kat situ. gi skool pun rileks je sbb dah kenal kawan dan teacher dia. Wat masa ni maintain je dulu tgk perkembangan dia utk 3 bulan ni camne..


slamat bersekolah anak mama, Echa
moga Echa dapat catch up apa yg diajar teacher



 Alhamdulillah.. laju je dia duduk sampaikan tak salam pun mama dia ni..
suka la tu dpt jumpa kengkawan..


 Kat bawah ni lak time beli barang skool utk Echa
sibuk je dia nak beg tarik dan kasut (padahal kat skool bkn pakai kasut skolah pun)


tu si kecik Ayna pun sibuk pilih beg gak..



nak gak beli beg tarik yg besar
mama dan papa prefer yg kecik

so, kami kalah..
beli gak yg besar tp takleh bawak gi skool
letak baju je..



dah beli terus bawak umah nenek nak tunjuk kat nenek

Echa.. Echa..



11 comments:

Nafira usof said...

alahaiii.. tomeynye Echa pakai uniform sekolah.. kuning lagi haaa..

My Anis pon mintak belikan beg yang ade roda.. tapi mamanye x belikan sebab school dia x pakai beg.. cikgu dia sediakan file folder jer.. selamat duit mama dia.. hek hek hek..

Fiza Rahman said...

Comel. Belajar rajin² yer echa.

mummY daniSha said...

huuu...danisha x pandai mtk beg tarik lg..cume nak beg dora...tp x beli pun taun ni..sebab last year dah beli 2 hehe...beg die elok lagi lg pun =)

umialya said...

bagusnya echa

Mira Adzlia said...

hihi...suke la echa tu dpt beg tarik dier.....

MEK KLATE said...

bestnya kat sklh de jual macam2

lieyalatif said...

bagus little caliph ni...dulu2 miamija sempat belajar kat lil caliph....

Suraya Baharun said...

best nye dia dapat beg baru...baru la semangat nak g sekolah kan echa...

QueeN TerataI said...

little caliph yer.. So far anak queen ok je kat little caliph.. tgkla mcm mana.. baru 4 tahun kan.. kalau x ok atau kurg sesuai next year cari school lain.. ;)

hainom OKje said...

Cost tadika lagi mahal dari sekolah biasakan Ayu...sediakan ajelah budget dia....

LiYa HaNiF :: said...

alahaii comei echa.. memang sllnya cam gtulah... bila buka je sekolah semua nak baru..