♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Wednesday, December 26, 2012

Wedding Sabtu

Sabtu yg lepas kan ari yg betul la memenatkan. Nak ke wedding kawan, nak wat birthday celebration utk kakak Echa. Birthday Echa wat petang. So, tengahari tu nak jugak pegi wedding opismate, Munirah. kira rapat gak kat opis sbb dok sebelah aku je. mmg selalu la dgr dia berciter pasal persiapan wedding dia.

sampai pun lambat sbb masak dulu kat umah. Ngam 2.30 ptg pengantin baru sanding.. tgh berkompang lagi.. okla kan..


anak sedara, Yaya pun ikut skali..


 ternganga tgk pengantin yer kakak Echa? hehe





cantiknya kaler... warna faveret aku ni.. 

 time ni tgh sebak sbb pasni kurg satu geng kat opis
sbb Munirah dah tamat kontrak.. sedih gilerrrrrr....

ada dua pelamin sbb ada dua pengantin
munirah dgn abang dia wat sekali..






Mak aku ikut skali saja nak bwk dia jenjalan
mak suka ikut anak-anak berjalan..

pastu balik cepat-cepat sbb petang tu nak celebrate besday Echa..


8 comments:

lieyalatif said...

comelnye pelamin...kaler tema pun sweet...

skrang ni mmg musim kenduri kawin nieh...hujung minggu tak yah masak gantung kuali le gamaknyer ekekkeekekekk

Fiza Rahman said...

Selamat pengantin baru buat mereka.

Nafira usof said...

muka 2 badik tuh copy paste jer.. comel~

Riedaffya ibrahim said...

sempat pi majlis kawin dalan nk celebrate besday..ayu ,awk nampak berseri le...baby laki kut?heee

Rai Ourkizuna said...

cantik pelaminnya.. seronok kan musim2 orang kahwin..hehehe..

~aYu~ said...

@lieyalatif cantikkan tema dia... sume nak wedding hujung tahun..

~aYu~ said...

@Nafira usof mmg kakak rintik, adik borek.. hehehe

Ratu Hatiku said...

Cantik pengantin.. Semoga kekal bahagia selamanya buat pengantin