♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, December 21, 2012

Wajah Baru & Hadiah Besday Echa

Hihihi... mood hepi je kan sbb nak cuti lama ni. Isnin cuti so terus sampai Selasa la. Taktau lagi nak jalan mana. Ada la dah book hotel tp xsure pegi ke tak..

ehh.. ada ke perasan wajah baru blog aku ni... ;p

Ni keje time rehat lama tadi. tak ke mana pun.. 

Nak gak ke Ariani sbb ada sale kan. tp tau dah sure ramai giler sbb member yg pegi pun x sanggup nak masuk Ariani Jalan TAR tu. huhu..

Semalam kan besday kakak Echa. so, kol la dia taye nak hadiah apa.. awal-awal lagi dia dah request nak patung princess.. barbie la tu. okla.. layan jela... balik keje singgah gi Giant beli hadiah utk Echa dgn member yg kawin sok. siap balut lagi. 
 


kasi kiss dulu mama..


puyela hepi dapat hadiah yer.. 
siap mama papa bagi kad lagi dgn ucapan lagi.. (bkn dia pandai baca pun.. huhu)


sekali-sekala bagi hadiah barbie yg mahal skit
asyik beli yg patung ala barbie yg murah je
cakap dgn dia kalau elok main dan pandai jaga nanti mama papa belikan lagi
wat collection macam time mama kecik dulu (aku puye sume dapat kat anak sedara)
syok woo main.. leh tukar-tukar baju.. kasut... cantik sgt...


adik dia xkisah pun
sbb adik Ayna tak kisah pun mainan patung ni
kalau hp, tab ke.. dia wat la rampasan..
tp, barbie dia xheran pun..

:p


 


13 comments:

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

mestilah happy bday girl dpt hadiah yg diidam2kan..

selamat bercuti ayu, eija x amik cuti pun hari isnin..

mamalieyna said...

Seronok tgk anak2 suke.. :-)

rohayu osman said...

hepi bufday...

Riedaffya ibrahim said...

heppy besday echa..jadi anak yg baik ok..

Rai Ourkizuna said...

happy birthday girl dapat hadiah barbie.. kemain mahal anak patung tu kan..takpe la..sesekali..jaga bebaik ya..kad tu simpan..nanti da pandai baca boleh baca sendiri

Lily@MamaZaraZareef said...

happy belated bday echa..bestnye dia dpt patung barbie..:-)

Kasih Salina said...

happy birrhday kak echa..bagus mamanya siap tanya lagi nak hadiah apa tu..dah dapat apa yg diinginkan mesti seronok la tu..

aReLaN said...

hepinya dia dapat hadiah. huhuhu..hepi belated bday to kakak echa

azhariah zuber said...

org mmg ranai kt ariani ttp ku ttp redah. hehe

Anonymous said...

Good post! We are linking to this great article on our site.
Keep up the good writing.

my blog ... Las Vegas Kenmore Repairman

Anonymous said...

I like the valuable information you provide in your articles.
I will bookmark your weblog and check again here frequently.
I'm quite certain I will learn plenty of new
stuff right here! Good luck for the next!


my homepage :: hardstyle music

Anonymous said...

Thanks for one's marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you may be a great author.
I will make certain to bookmark your blog and will often come back later on. I want to encourage continue your great posts, have
a nice day!

Check out my web site: design portfolio exposure

Anonymous said...

You ought to be a part of a contest for one of the greatest sites
on the internet. I'm going to highly recommend this website!


Here is my homepage export car to pakistan