♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Wednesday, December 5, 2012

Seminar pasangan semanis kurma..

Pagi tadi ada seminar kat angkasapuri. Seminar Keluarga Bahagia.. Sbb ada ustazah yg mmg aku minat terus daftar nama nak gi seminar ni. 

Best giler sbb dpt jumpa ustazah terkenal ni. Selalu kan tgk dia kat TV je.. ni dapat tgk live mmg la excited nak pegi. 



dgn nuril dan shue..




 dato ustazah siti nor bahyah dan ustaz wan akashah
seronoknya dengar celoteh dan senda gurau dorg ni
main balas pantun.. huhu...


ramai yg dtg sbb nk jumpe pasangan romantik ni
sampai x cukup kerusi
ni kan amik kt FB ustazah siti nor bahyah
dia kan suka update kat FB
tapi rupanya yg update ustaz wan tu...

sdg bini bercakap, dia amik gambar
pastu dgn ipad dia.. hehe...

semanis kurma..

alhamdulillah..
byk ilmu yg dapat arini
:)

18 comments:

lizz said...

waa mesti best dengar ustazah nurbaiyah n suamikan...seronok sangat tengok sangat dierang kan...

hainom OKje said...

Bestnya dpt jumpa diaorang...mesti mahalkan jemput diaorang!

rohayu osman said...

seronoknyer.... mesti tak boringkan lau penceramah yg best...

Mira Adzlia said...

wah bestnye...manisnya kurma ini...hihi

QueeN TerataI said...

wah.. syoknyer.. sya pun teringin sgt nk jumpa ustazah ni secara live.. tp rasanya masa belaja dulu pernah jmp dia masa dia bg ceramah di universiti...

QasehnyaRania said...

wah..bestnya dapat tgk live cam ni.
saya pon teringin nak tgk ustazah live..

sedih je akak gtau suami tak nak bawa g maha..tp mmg sesak pon..myb suami akak taknak besesak2 kot..

akak tinggal mana?

Azhariah Zuber said...

pernah jumpa ustzh norbahyah. memang sweet mcm kurma

Nafira usof said...

suka jugak dengan ceramah dari pasangan romantik nih.. x bosan kan dengar ceramah dari dorang~ best~

Kakzakie said...

Ramai juga yg pergi ye Ayu. Demi utk kebahagiaan keluarga memang elok attend majlis seperti ini.

Anonymous said...

If some one wishes to be updated with newest technologies then he
must be visit this site and be up to date everyday.
My site ; viel geld verdienen im internet

Kakcik Nur said...

Ustazah memang nampak lebih banyak bercakap dari Ustaz, jadi Ustaz ambil kesempatan update fb. Sweet sangat kan? :)

Suraya Baharun said...

best kan diaorg nye ceramah...penah gak diaorg dtg opis su...

izzah said...

bestnyer...share la skit input yang akak dpt =)

Fiza Rahman said...

Bestnya. Tak bergambar dgn ustazah ker ☺☺

LYAfrina said...

lya pon ska pasangan staz ustazah ni.mmg sempoi je.. dan penyampaiannya pon..sgt2 sampai di hati

Lily@MamaZaraZareef said...

untung dpt dengar celoteh diorang face to face..mesti best kan..=)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

pernah sekali dgr n berjumpa face to face dgn ustazah nor bahyah ni, dia mmg friendly kan..lembut je orgnya n sgt wangi berslm dgn dia bau minyak wangi dia melekat kat tgn kita...

Kesuma Angsana said...

bagus sgt leh tambah ilmu mcm ni