♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Wednesday, December 26, 2012

Echa 5th Birthday Celebrationnnnn

Citer birthday celebration Echa pada Sabtu lepas..

Ni utk family je. takde bajet nak jemput ramai-ramai. wat pun kat umah mak aku je. senang sbb ramai leh tolong. kalau wat kat umah sendiri lagi la penat dgn keadaan aku lagi yg xbaper sihat sgt.

Menu pun xbanyak. mmg makan utk family je. family aku dan family hubby. makan sesajer.. plan nak berbbq tp malas lak..


tahun ni order kek rainbow lak..
suka tgk kaler-kaler dia..
ingatkan nak tempah edible image gambar Echa dan Barbie. dah siap edit dah..
tp, xsempat la pulak
tepek gak gambar Barbie.. kater peminat setia barbie kan..
 

menu simple je.. 
laksa, sosej dan fillet chicken..


ganasnya besday girl ni..
suka la dia ada sepupu-sepupu dia
 

besan dgn besan.. ntah apa ler yg diborakkan..
abah lak tak baper sihat
kalau tak dia la yg plg sibuk kemas itu ini..



wat gak la goodies bag utk anak-anak sedara




kek yg sedap sgt
mmg tak rugi beli ni.. kejap je abis..




happy birthday anak mama sayang...
yg baju hijau tu anak jiran suka main kat sini.. hehe


mama and princess
mama pun berangan nak jadik queen gak..

dress tu dah lama beli tp baru pakai
beli kat poplook
suka sgt very comfortable..


suka dapat hadiah.. 



dgn mak.. pandang ke lain lak mak tu..


MIL dan SIL





my family...



aauuuuucakkkkk....

alhamdulillah.. settle dah majlis utk echa. ala kadar je tp penat jugak. nasibla ramai yg menolong.. sayang sgt kat korg..

aku mmg dah terus 'pengsan' sbb tak larat sgt dah.. insyallah bulan 3 tahun depan nak wat birthday ayna lak. kali ni nak ajak jiran dan sedara-mara skali.. wat skali birthday dedua skali la senang..


18 comments:

Zura@Iwan said...

happy birthday Echa....sedap kek tu..rainbow ag...hehe

izzah said...

echa dh makin besar..moga jadi anak yg solehah untuk mak ayah yek...happy belated birthday...

Riedaffya ibrahim said...

happy besday echa..

~aYu~ said...

@Zura@Iwantime kasih... kek ni mmg sedap.. berlemak manis..

~aYu~ said...

@izzah aminn.. harapla menjadi anak yg solehah dan cerdik..

~aYu~ said...

@Riedaffya ibrahim thanks dear.....

•♥• Mrs RR •♥• said...

eppy belated bday echa! wahh rainbow cake tu nampak sedap.. nyums

Aisy Nasiha said...

cantiknya kek echa... dah 5 tahun ye? selamat hari jadi, smoga jadi anak yg baik dan sihat ye.....

QueeN TerataI said...

happy belated birthday to princess echa... comelnya dia... dah besar ank dara ayu eh... ;) sedapnya kek tu... cantik plak tu...

Fiza Rahman said...

Sedapnya tgk rainbow kek tu ☺☺

Karukord Jagau's said...

happy besday echa ^_^

Mimie_Zatun said...

Happy belated besday echa..
Sorry aunty lambat wish..
Semoga membesar menjadi anak yang solehah dan cun selalu..
Hehe

Wak Gelas™ said...

meriahnyerr uoolss.. ehHHee

lieyalatif said...

hepi besdei echa comel!!

wahh cantik sgt kek echa...echa mesti suke punye kan....budak2 ni kalo besdei, dpt potong kek pun dah hepi gile2 heheeheh

Suraya Baharun said...

cantik kek dia...happy belated besday echa...

Nory Zoulkefle said...

meanriknyer kek tu....tempah kat mane yer??

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

sekarang ni ramai yg buat kek jenis rainbow ni kan

comel je mama n princess..sedondon gitew..:)

iietamalek said...

happy birthday eecha