♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, November 9, 2012

Wedding @ Cheras - Part 2

Uwaa.. sgt sejuk kat opis ni.. time rehat tak ke mana pun. layan blog je. nanti kita blogwalking blog kawan-kawan yer.. nak abiskan citer pasal wedding cousin ni cepat-cepat.. takde la nak wat sampai part ke 10. tak reti nak citer panjang-panjang.. layan gambar yg ada je.. biar gambar berbicara.. padahal malas nak tulis..

Malam sebelum tu sampai umah kol 4 pagi. seram balik time tu..

Pagi lagi kami dah bangun. Kol 9 gerak ke maktab...







me dgn adik dan kak ipar

kalau wedding belah pompuan, warna tourquise ada di mana-mana
tema majlis belah laki ni tukar warna purple lak
nak gak sedondon.. baru best..

 kalau belah pompuan aku siap ada fashion designer dan ada sponsor dari butik (nampak sgt kelentong)
tapi kali ni takde sponsor mana-mana..

baju ni mmg dah ada cuma tambah lace je
kalau bukak almari baju mmg byk sgt warna purple
taknak beli kaler ni
pakai apa yg ado je..

 

siap ada slide video lagi 
dulu aku kawin wat kat umah je
takde tempat nak kasi pancar projector.. huhu..



mummyGee dan SIL, kak Ayin


my family in purple.....

 

kakak Echa macam snow white kan... cantiknya anak mama ni.. (puji anak sendiri)
sebenarnya kan.. mama dorg ni pakai baju yang ada sebab duit byk abis kat anak-anak..
belikan dress ni ha..

tak kisahla mama tak glamer pun xpe
asal anak-anak mama ni cute dan sweet..

  

mamaJanet dan cik Mah
dua-dua mak sedara hubby yg sporting


flower girl..
 


acara penyerahan tugas..


meja pengantin



'

baru pakaikan ayna gaun
kejap je dah kotor



ini lah barisan kita.. yg ikhlas berjuang...
barisan penyambut tetamu..


dgn anak mami.. hehe


ni sepupu hubby, ayep dan wife, Miza
tu bkn anak dorg tau
tumpang kasih anak sedara sbb anak dorg, Mikael tak sihat la pulak..


mak long dan nenek sedara hubby yg kelihatan uzur tp masih larat lagi utk datang


adik ipar, eira yg amik SPM tahun ni



lagi..
gambar puteri-puteri mama ni..

alamak.. kantoi puteri snow white pakai selipar..
tak sempat nak amikkan sandal kakak Echa sbb dah ujan kat luar tu..


red carpet utk Anugerah Skrin malam ni..
huhu..


sambung lagi.. phewww...



2 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

nice~

Kakzakie said...

Puas bila tugasan selesai dgn cantik dan meriah..