♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, November 2, 2012

Wedding Aidil Adha - Sanding..

Jumaat dah.. alahai cepatnya hari berlalu ni... tolongla jgn cepat sgt.. byk benda nak kena buat ni.. 

Tak abis-abis lagi citer pasal wedding cousin ni kan... arini nak tamatkan episod kisah ni.. macam la ada yg nak baca kan.. hehehe..

Dah selesai acara nikah. pastu balik homestay nak rehat-rehat dulu. ada yg sampai tukar baju lagi tp still tema turqoiuse gak.. ku malas nak bersalin baju ni.. pakai jela baju ni. anak-anak jela yg tukar uniform.

Bestnya dok homestay yg besar tu.. leh la baring-baring nak tunggu waktu sanding lak.

Kol 1.45 ptg dah siap-siap nak kuar sbb bersanding kol 2 ptg. Homestay ni tak jauh pun ke umah pengantin pompuan. dalam 10 minit jek.


time camni la pengantin leh manja-manja kan..
ada org tolong pakai stoking, ada org tolong kipaskan..


pengantin dgn mak dan abah pengantin..


pakcik @ cik rin yg sudah beransur sembuh

 

 




pengantin yg segak bergaya dan pengapit yg ensem.. haha..


kompang dipalu pengantin baru..


panas sgt..
kita pun nak payung gak..


riang ceria pengantin yer.. 
tak sabar nak tunggu malam kan.. tetiba.. 




sepupu-sepupu hubby yg tough belaka




kakak Echa muka monyok.. kepanasan..







nak jugak menyelit posing dgn pelamin..
 ingat nak dok kat pelamin berdua dgn hubby tapi pengantin tak bg can..

yeayyy... abis sudah citer yg cepat dan ringkas ni.. esok turn umah pengantin lelaki lak aka sepupu hubby. sure lagi meriah giler dgn sedara-mara yg happy go lucky dan memasing kaki posing.. pantang ada kamera..

kami tak terus balik KL.. terus balik kampung je sbb nak balik esoknya.. 1 malam lagi kat kampung.. padahal ada agenda lain.. mau gi cuti-cuti.. cuti kat mana tu? hohoho...

:)


9 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

meriahhh!!!

Rosidah Binti Muhamad said...

Eh..ayu peduli apa de org baca ke tak?..hehe..yg penting kenangan utk kita.
Cantik warna tema pengantin tu..hehe..kek pun cantik jugak.

Suraya Baharun said...

cantik pelamin dia..

hainom OKje said...

Wah sakan ye menghantar pengantin.... apa pun dah lama pulak tak makan nasi pengantin ni...sapalah yg nak kawen he..he..

Kesuma Angsana said...

wah meriah mengarak pengantin ye

rohayu osman said...

lame dah tak hantar pengantin... 10/11 nie kazen kawin.. tak sabar nak pergi..

rieda_ffya said...

nape muka echa nampak boring aje tuh..kepanasan ye..?

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Ayu..cantiknya tema dr pihak pengantin llaki..biru!!

Klu berminat dgn pemanggang ajaib murah,Email k.atie ya

azatie_sayang7071@yahoo.com.my
Terima kasih

Golden Rose said...

cantik & nampak sedap keknya...makanan je yg sha nampak...hehehe