♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, November 1, 2012

Wedding Aidil Adha - Nikah

Amik masa lak nak abiskan citer pasal raya haji ni. byk sgt keje kat opis pastu internet kat opis ni jap ada jap takde..

Sambung lagi citer pasal wedding cousin ni. Byk sgt gambar. Nak kena taruk gak ni. Sbb ada yg dah komplen gambar kat blog aku ni sikit sgt.. hehehe... ada gak yg suka tgk gambar yek..

Tibala detik yg mendebarkan bagi Encik Hafeez dan Syairah Husna..  hohoho.. mentang la diri dah lepas.. tapi, mmg time nikah jantung ni bagai nak gugur dah..


tunggu luar jela dgn ayna..


kaum kerabat la tu yg sedondon kaler..
ha yg dua berdiri tu blogger gak.. huhu..





muka nervous..


kiter kat luar ni leh sambung posing
 


aku terima nikahnya.........





alhamdulillah.. selamat dah jadi suami isteri..


mak long dan cikgee@mummyGee


ni pakcik dan makcik belah hubby


dgn cik som yg tinggal di JB 

  

acara yg ditunggu
makan time.....


pepagi dan makan nasi beriani
lauk utk tengaharinya
tp, mmg sedapppppp sgt.........
terbaikla..

mmg kami makan byk-byk




kumpulan marhaban jemputan dari KL.. huhu



 sekali lagi..
gambar family..

hihihi..



5 comments:

rieda_ffya said...

manyak gambar...semua cantik le..

Mama Janet said...

merajuk ler gambar aku x de

izzah said...

biru melaut akak sekeluarga yek...dalam byk2 pic tertarik dengan pelamin simple n nice pengantin...suka tengok =)

Kesuma Angsana said...

sukanyer pic2 yg biru gitu

Golden Rose said...

ALHAMDULILLAH....moga berkekalan hingga ke akhirat