♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, November 23, 2012

Bosann.. melantak cheese..

Salam Jumaat.. taktau nk buh tajuk apa..

Lama tak menulis di sini. nak blogwalking pun xleh. Internet kat opis ni problem minggu ni (ooo... nampak benor slalu blogging kat opis yek).. kalau kat umah mmg takdela nak berblogging ni sbb mesti tido awal. Cepat ngantuk skrg ni. Biler anak-anak tido, aku pun tido.. 

Tgh lapar.. mestila nak citer pasal makan kan.. 

Ni time malam minggu kami.. aktiviti menambah lemak.. huhu.. nak kata dinner taklah sbb dah makan pun.. ni kira supper la..  tp wat aku muak yg amat..

Cheese naan best in town... tu banner dia la ada tulis... meh try best ke tak best..

Pegi kol 10 malam. bawak kakak Echa je. Ayna dah lama tido.. bagus.. leh mama papa makan dgn tenang.. huhu...


restoran ni la kat Medan Tuanku
dekat je dgn Hotel Lotus

tempat ni kakak dan hubby dia yg ajak makan sini
ok.. join je dorg makan
kan geng makan kami ni



Echa yg ngantuk tp nak gak dia try cheese naan ni..



tu dia...
mmg tergoda dgn cheese nya
tp biler dah masuk tekak mula la rasa muak..


echa dan mak uda 
geng kuat makan kami... hihi..

sedap gak tp aku cpt sgt rasa muak
takleh makan slalu tau..
kang makin tembam lak..

 :)
 

17 comments:

Aisy Nasiha said...

alamak, ni konfirm saya nk mkn roti nan bercheese jg. semalam ada tgk dh order yg lain..

Kesuma Angsana said...

mkn panas2 sedap tu

Mrs Lurve said...

byknya cheese dia letak..mesti sedap..

Ujie said...

Tak penah try lg. Kalo muak, nmpaknya elok share berdua la mkn menda ni ya.

Kakzakie said...

Echa.. auntie tergoda dgn cheese yg Echa tarik tu. Sedapnya.

Tempat kakak tak adalah Ayu. Roti nan biasa adalah tapi yg bercheese tak adalah pulak.

fiza said...

Arghhhh...sedapnya. Trus lapar perut.

mamyharraz said...

salam kenal.
wahhh cheese tu sgtlah menggoda imanku :")

Nafira usof said...

wahhh.. cheese nye buatkan perut lapar.. sedap nye~

ayut said...

wahhhh..lbh dahsyat dr pizza dh ni...sdap yerr..sesekali takpe kan.hihihi

Ratu Hatiku said...

Sedap la Ayu...xpernah try lg kat sini nnt nak ajak en abang ke sini lah.. :D

Ros said...

Salam ziarah....

rieda_ffya said...

wah...teruja tgk echa tarik roti tu/...chesee meleleh....sodap..

Rai Ourkizuna said...

tudiaaa...teruja tengok cheese naan tu...waaaa

Ann Ishak said...

perh...limpahan cheese bisa membuatkan menitik air liur.

aReLaN said...

nampak sedap.lama tak makan naan.wuuuuu

Suraya Baharun said...

sedap nye...suka3x..

Sherwieyna Muzzawer said...

salam. terima kasih sudi singgah blog kita semalam. i pun dah follow awak yg ke 318..hee. nice blog..

semoga kita terus jadi kawan ye..:)