♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, November 5, 2012

Berkursus luar lagi..

Paling tak suka kalau kena gi kursus biler dah ada anak ni mmg liat sikit nak gi kursus jauh-jauh. nak kena tinggal anak-anak.. mmg sedih sgt.

Esok ku kena gi bengkel perjawatan di Kelantan sampai khamis. mmg last minute boss bgtau kena pegi pagi tadi. mulanya org lain kena pegi. tp, sbb pegawai tu ada hal so kena la ganti. waa.. rasa nak nangis je sbb kena pegi bengkel yg bukan core business keje kita. jauhnya sampai Kelantan. tp, nak wat camne.. sabar jela.. ayna lak tgh demam.. maafkan mama sayang... :(


** terus hilang mood nak wat keje arini.. monyok..

11 comments:

Kakzakie said...

Tak apalah Ayu.. dah tugas nak buat macam mana. Memang sedih nak tinggalkan anak-anak kan..

Ratu Hatiku said...

Sabar jelah...demi mencari sesuap nasi kena pergi jugak kan.. Harap2 Ayna cepat sembuh..

Rosidah Binti Muhamad said...

Nak buat mcm2 manakan..dah kerja..harap anak2 paham bila dorg besar nanti..

♥ Wina ♥ said...

samalah..tak suke tinggalkan anak² tp so far kami xde kursus yg kena gi jauh² :)

izzah said...

Kita sama2 tgh sedih...xpe k ayu...at least akak niatkn nk gi brjln2, duk hotel n shopping...baru xde rasa sedih sgt...pngalaman pn dpt nnti...jgn monyok2 yek...cheers...:-)

Mama Janet said...

best tu..sambil nyopping2

Suraya Baharun said...

samala kita...kalau boleh tak mau g kursus jauh2...tapi kalau dah kene g, nak buat cam ne...sabar je la..

rieda_ffya said...

kite bile da anak..kalo bole nk kursus dlm negeri je kan...tapi terpaksa gak gi..kan kene surat tunjuk sebab lak...tp bile nak selalu dlm dilema..anak or kerja?btul x ayu?

Nafira usof said...

x suka jugak kalo kena berkursus di luar kawasan.. sian kat anak2 dan suami..:)

Golden Rose said...

kami kat sini plak tak dibnarkan berkursus cos bos nak kami sentiasa di depan matanya....ecehhh

rohayu osman said...

takpelah kan. demi sesuap nasi.. hehehe..