♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, October 1, 2012

Welcome October!!

Oktober dah yer. kejapnya la masa ni berjalan. dah nak sampai hujung tahun dah. cuti sabtu ahad lepas xkemana pun cuma semalam je gi wedding di Seremban. nanti cuti-cuti lagi kan. cuti hari raya haji la pulak. Leh tak nak mood-mood raya lak? hehe.. Raya Aidiladha 26 oktober jatuh pada hari Jumaat. Dah plan ke nak cuti biler? cuti tak byk jadi mungkin xcuti kot. cuti sekolah pun dah tak lama. nak kena plan utk bawak-bawak anak gi jenjalan pulak. Nak book hotel awal-awal sbb tau sure hotel penuh puye. tp still xtau nak destinasi nak ke mana. Bestnya biler pk pasal nak jenjalan ni.. 








17 comments:

♥ Wina ♥ said...

plan jangan x plan ;-)

Mira Adzlia said...

hukhukhuk..kejapnya mse berlalu.....raya haji mau dok umh jer smbil mkn dging korban..hihihi

:: Mrs.Eady :: said...

baru balik dari lumut..

Kakzakie said...

Sedar tak sedar diri kita pun dipanjat usia. Anak-anak kian membesar... cepat terasa masa pergi.

Nazirah Azeman said...

sy singgah balik n follow dah.

kan kan kan sedar tak sedar dah oct,nnt kang dec pulok.

Rai Ourkizuna said...

cuti da nak abisss..waaaa...

Mimie_Zatun said...

sekejap je masa berlalu...

Zura@Iwan said...

wlcome october...

october ada hari yg istimewa bg org yg sgt ku sayangi...My Mom & My Little Son..

Kakcik Nur said...

Tak lama lagi 2012 akan berakhir...

inazamri said...

akak kononnye cuti sekolah ni nak gi Gold Cost Morib.tengok mcm best je.Jom kita gi sana.nak book resort dia tp date tak komfim bila nk gi.

~aYu~ said...

huhu.. tgh plan nak ke pulau-pulau cam menarik je ekk.
kak inazamri : ayu dah book Gold Coast Morib gi bulan 11 ni. :)

Daddy Ziyyad said...

raya haji ni saya rasa tak berjalan ke mana mana..mak ayah saya pun ada di Mekah masa tu, Insya Allah

Mooniqueen said...

Raya Haji insya Allah balik kampung..


Follow sini... ;)

Crew Fathi said...

"LAHIR" satu tarikh tidak dapat "dipinta", "MATI" satu tarikh tidak dapat "ditunda"...

cik dah faridah said...

salam singgah kembali.....

hehe raya aji blk kg la.....makan daging korban....

sal-nurbeena said...

Selamat berkenalan.

Jalan2 memang best, apa kata pi legoland..sal pn x pegi lg

fiza said...

Sekejap jer kan. Nak masuk hujung 2012 dah.