♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, October 2, 2012

Wedding Seremban~Macam-Macam Hal

Ahad lepas kami ke wedding sepupu abang ipar di Seremban. Macam-macam berlaku.  Sume serba tak kena dan tak menjadi. Kesian lak pada family pengantin. 

Apa pun sumenya dah settle. Pelamin dan pengantin pun sgt cantik. 

Tema khemah warna hitam dan putih. Cuaca panas sgt dgn kaler renda hitam camtu lagi tambah berbahang. Orang pun ramai sgt sampai takde seat. Terus kami masuk dalam umah. Lepak-lepak dalam umah dulu. pheww..



dgn Mil dan FIL


luvly princess.. kakak Echa


susah sgt nak amik gambar mereka berdua ni
adik Ayna mmg tak reti dok diam




cantik sgt pelamin dia
frame yg besar camni mmg trend skrg kan..



pengantin pun sama cantik, sama padan
kaler baju pun soft dan sweet jek..


kakak ipar yg berbaju pink melayan kami
awal-awal dah tinggalkan ayam utk kami.. huhu..
 sbb ayam goreng sgt limited 

tunggu semangat utk amik makanan
ramai sgt org kat luar sana



kumpulan gamelan..
suka dgr..
lagu pun up to date tuu..  


ayam goreng special utk kami.. huhu...
makan kat dalam umah je


patutla tak jumpa langsung abang ipar
rupanya setia membasuh pinggan kat belakang... huhu..

sbb rewang bukan catering..
takleh la nak curi tulang kan kalau dah rewang ni..


wah.. dapat bunga dari Menteri Besar Negeri Sembilan..


kami yg kekuningan...
suka pakai sedondon..


si princess konon-konon dgn bunganya..

Balik tu ingat nak singgah nilai nak shopping kain
tp ujan pastu mengantuk
tak jadik singgah
tido sampai sungai besi.. huhu..

:)


12 comments:

cik dah faridah said...

sedondon kuning yek

Rosidah Binti Muhamad said...

Wah..cantik pelamin tu..mmg trend tau..
Korg lak so sweet..kuning di raja lagi..terus rasa lapar bila tgok ayam tu..

♥ Wina ♥ said...

sweet sangat kamu sedondon!! ;-)

~aYu~ said...

cik dah faridah,
ahaha.. harusla sedondon..

Rosidah Binti Muhamad,
tq.. cantikkan pelamin dia.

♥ Wina ♥,
tq lah dear!!

inazamri said...

pelamin tu nampak sejuk je mata memandang.kombinasi kaler yg menawan.

Mira Adzlia said...

cantik pengantin..pelamin...wah..akak & fmly sedondon gitu..cumil sumenye...hihi :)

~aYu~ said...

inazamri,
kan..kan.. cantik sgt.

Mira Adzlia,
ahaks.. comel pada anak-anaknya je. tang ahkak ni comeeeeellllll la sgt.. hihik

izzah said...

Cantik2 pelamin tu...memang trend skrg...suka tgk akak satu family sdondon kuning...sy pn suka sdondon ni kalau gi knduri2 dgn hubby...:-)

rieda_ffya said...

kuning yg comei...comei gaun echa n ayna..pelamin skrg trend frame..time kite2 dulu xde pon erk..

Suraya Baharun said...

amboi, kuning nye...sweet!!

Zura@Iwan said...

pelamin sgt cantik la....unik...

sdondon pakai kuning yr family...i like..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

mmg cantik pun pelamin pengantin tu, kenala ikut trend terkini kan..

cantik sedondon :))
echa n ayna pun sgt chumell..