♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, October 18, 2012

Sesi menyumbangkan suara.. lalala ~~~

Lama tak test power suara ni leh tarik lagi ke tak macam Shila Amzah ke x.. ahaha.. dan dan lak macam Shila Amzah ye tak.. hihihi..

Isnin malam tu hubby ajak karaoke kat tempat baru. Tp, kat area umah ni gak.

Taktau nak gi mana, follow jela.. tp, dgn si kecik Ayna. first time bawak dia ni.

Tau jela dalam tu kan mmg bingit dan memekak.. terpaksala slow kan volume lagu.. tp microfon takleh slow lak.. lagi la leh dengar suara kita kan.. hehe.



time ni duet dgn kakak Echa dan papa lagu Ombak Rindu..  


 ada dua microfon tp itu budak kecik sudah bolot satu..

pandai lak suh kasi ON
kalau OFF dia marah

biler dah ON satu tempat dgr suara dia...


hubby tgh nyanyi lagu Cinta Kristal sambil ada back up singer oleh Ayna


masih lagi microfon di tangan budak kecik tuu..


ni bagi kakak Echa nyanyi lagu children song
Twinkle.. Twinkle.. Little Star..



si kecik Ayna dah start boring dgn microfon
dia wat hal sendiri ketuk-ketuk skrin, ketuk pintu.. haha

ok.. turn mama dan papa lak nyanyi
nyanyi lagu jiwang-jiwang ni rasa romantik lak...
gerammmm..

;p


10 comments:

Mira Adzlia said...

hamboih...bestnye g karoke..lme sudah xmenyumbangkn suara yg sumbang ni..hihi

SumeSakan said...

amboi bkn men depa nooo...jeles nih..dah lama x p..dulu ni lah antr aktvt yg terisi klu jmpa Mrs Lurve...huhuhuhu

Hilmirda Daud said...

Kecik2 lagi dah mengasah bakat..

umma sharifah said...

sekali sekala feeling artis ni mmg best

Nafira usof said...

hehehehe.. zura tak pernah gi karaoke.. suara tak sedap..hahahaha

Reena Onn said...

Seronoknya berkaraoke. Kita dah lama tak pergi karaoke tau :)

sal-nurbeena said...

aktiviti keluarga. Seronoknya.

Azhariah Zuber said...

sportingnya

rieda_ffya said...

wah..semangat satu family pi ayu..

mama leen said...

wow bestnya.. sy pun dah lama tak asah tekak ni.. hehe :)