♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Wednesday, October 24, 2012

Orang berphotoshoot.. dia pun nak gak..

Sbb ramai yg berphotoshoot time tu, sempat gak hubby amik gambar mama dan anak-anak ni..

Ahad lepas gi Titiwangsa kan.. sebenarnya dah lama cakap dgn hubby nak berphotoshoot kat sini. tp kalau pegi je mesti lupa nak bawak kamera. yela nak pegi pun sbb nak bwk anak jenjalan je main buaian.

Ni sbb dah bwk kamera utk program kat situ, sempat gak ler pose sikit.. tp, kejap sgt sbb kakak Echa nak terkencing.. kelam kabut gi toilet.

Posing dgn pakai baju biasa je.. aku cuma pakai baju tshirt dan seluar sukan dgn kasut sukan lagi. Ayna pun pakai suar track bottom... lantak ler... hehehe..







Next time kiter bwk stand kamera yer hubby... leh amik gambar berempat..

:)




11 comments:

Aziela said...

Takper, warming up dulu.

ieedaz @ mama_isha said...

betul tu...kena ade stand camera br keh complete semua masuk dlm gmbr :)

iietamalek said...

cantik background..

salam kenal yer, jemput jenguk blog sy juga..

http://www.konspirsiteori.blogspot.com

anie said...

baru lain dari lain...photoshoot track bottom...orang lain xbuat kita buat..hehehe

Kakzakie said...

Background dia nampak nyamanlah Ayu - santai tu yg boleh berposing ye..

♥ Wina ♥ said...

bestnye leh photoshoot sendiri..cantik!

kitorang laki bini xde skill uhuhuhuu..

hainom OKje said...

Cantiklah .... model ngan pokok2 kat belakang tu....he..he...

rieda_ffya said...

pernah dtg time blajar kat kl dlu..mmg cantik view dia..x pe la ..walau ngan track suit still bole pose kan..heee

Karukord Jagau's said...

mggu dpn boleh dtg lg ^_^

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

x kisah la jnji dpt gak berPS..
mmg sesuai la berPS kat sini cantik view dia..

Mira Adzlia said...

wah..bestnye berpotoshut..hihi..nk jugak!!..hehe


**best la pnah dpt munge...hihi..kompem ati bbunge2 time tu..hihi..