♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, October 12, 2012

Mama yg dah tak ayu dah..

Minggu yg sgt bz.. arini dah kurg skit bz sbb mostly dah setel.. esok cuti harusla citer pasal program time cuti weekend. soooo many plan until la raya haji ni. mmg sabtu ahad byk betul aktiviti. 

Minggu ni Sabtu Ahad full dgn aktiviti utk KRT. Esok ada futsal tournament. Taknak join yg ni sebenarnya sbb ibu jari kaki yg penah retak dulu x baik 100%. Mmg dah out la. sbb penah main futsal dgn ofis mate mmg sakit sgt kat jari tu sampai seminggu. Hubby pun xkasik main sbb ahad ada bowling tournament lagipun tau kaki bini dia ni mmg dah out nak sepak bola.. hihihi..


tak ayu la sangat biler kena sepak bola... ;p

Ada kakak tu berkobar semangat waja nak join futsal ni. nak gak ajak aku main... kesian la pulak. bagi nama tapi nak sbg simpanan je tp taknak main la. penatla camni. sabtu futsal.. ahad bowling.. mana ada time sgt dgn anak-anak.. hubby cakap tempat main tu open lak. ada satu court je. sure la org akan fokus kat tempat tu. tgk yg pompuan terkinja-kinja lompat, tgk kat dada... eeeeiiiii... tak suka.

Taknak main kot.... taktau la camne.. sian lak kat akak-akak jiran umah tu.. huhu.. serius mmg leh wat malu jek sbb team we oll taktau main, taktau rules, tak penah practise main.. ni tetiba terus masuk games.. apa kejadahnya?
 
Ahad ada games bowling utk KRT daerah gombak. yg ni pun sama. takde org, so hubby letakla nama bini dia.. terpaksa la ku yg terer ni main.. (tererla sgt... ahahaha).. team dgn hubby dan sorg lagi. cakap dgn hubby carikla org lain kang wat malu je si bini jadik ratu longkang...


 yessss..... longkanngggggg....


19 comments:

SumeSakan said...

yes...saya pun klu main bowling kompom longkang...haahahahaha

♥ Wina ♥ said...

ahahahh all the best nanti!

saya pun juara boling longkang jugak hiksss!

Kakcik Nur said...

Apa jenis sukan dan permainan, nampaknya memang bukan untuk kakcik. :)

Nafira usof said...

hehehe... saya pon selalu cuci longkang..keh keh keh..

eMMe said...

hehehe... kene try gak main futsal... at least tau gak n ade xperience, hehehe... kalo main boling tak masuk longkang mmg tak sah.. heeee~

Salam Kenal, Ayu, ai folo u back!

Mia Kassim said...

Singgah sini dan follow....suka sangat tengo anak2 awak dalam 'kolam' kecil tu...cute betull..lebih2 yang kecik tu...tembam

Lia said...

singgah sini dan follow juga... wahh teror lah main futsal ye... :)

Kakzakie said...

Ala Ayu... set dalam minda main sekadar utk beriadah dan bertemu kawan so kalau tak menang pun tak apa..

Rinna said...

Waahh bestnyaa.. rajin betul join games nie semua yer.. Good luck yer.. moga berjaya.. :)

Suraya Baharun said...

su suka main bowling tapi sama gak kadang2 ke longkang gak..main futsal memang tak reti...hehehhee...

~aYu~ said...

hihihi.. tgkla camne. tak main kot futsal. malas la. tapi bowling tu nak main. sian lak longkang tu takde yg nak masuk pun. ;p

Cikgu Ma said...

seumor idup penah sekali jerr men bowling ^_^

eira eixora said...

saya dulu2 pernah main masa belajar. tp 5 minit da semput. bagi saya main futsal memang penat. lagi satu rules memang tak tahu. hentam je main =)

Mama Janet said...

duk umah je ayu layan anak2

IntaNBerliaN said...

sy pun kalu main bpowling... longkang la jwbnya... hihii

rieda_ffya said...

gud luck...semoga menang nnt

♥ ROS ♥ said...

Hahha.. Longkang pun longkang janji pnah main... :p
Abih la ayu kan klu ppuan main futsal... :)

SumeSakan said...

selamat pagi...jenguk sini...hehehehe

Zura@Iwan said...

br dpt siggh sini hari ni..

x per la bc n3 last friday punya....hihi..

sy sonok gk main bowling..tp kdg2 masuk longkang gk..ahha