♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, October 22, 2012

Jenjalan One Utama

Terasa lama pulak tak merapu kat sini. ntah apa-apa tetiba takde idea.. minggu lepas walaupun xde boss tapi roh wat keje meresap lak kat badan ni.  terlebih rajin lak wat keje patutnya boss takde bersenang-lenang la kan.. hihi..

Ni time jenjalan kat One Utama sabtu lepas. saja bwk dua puteri tu jenjalan. taktau nak pegi mana. kol 11 pagi dah sampai sana.. awal lagi, parking pun senang.

Pas gi JJ terus ke new wings.. nak tgk ikan-ikan besar..



hihi.. motif??
nak tunjuk inner yg ku pakai

ok x pakai camni? leh la nampak pipi yg gebus ni nampak cengkung la kononnya.. konon la sangat..
ni beli kat  FB Sara Sophiea



tolong promote bisnes kawan ni.. hihi..




Ayna asyik celup je tgk dia kat kolam tu.. 


2 ringgit rugi sbb nak beli makanan ikan ni
makanan dia leh beli kat mesin jek..


kakak Echa paling suka bagi ikan makan
puyela besar ikan kat sini..


adik Ayna yg asyik wat aksi nak terjun dalam kolam ikan tu..

 




adik Ayna pun nak gak bg ikan makan
papa pun layann..
 

ni leh jadik model inner tudung tak? ahaha...

kol 1 dah balik dah..

:)





11 comments:

Mira Adzlia said...

amboi2 kak ayuni..da jd duta tdung skng...hihi

~Z.U.R.A~ said...

salam ziarah

Nafira usof said...

masa berkualiti untuk famili..
saya pon suka bawa anak2 gi tengok ikan.. asal weken jer gi tengok ikan..keh keh keh..

rieda_ffya said...

best dpt jenjalan hujung minggu..part layan ikan tu best kan..mesti suka echa n ayna..

Kesuma Angsana said...

salam kenal , tq sudi follow KA ye. dh follow u balik juga 294. keep blogging ye

Wak Gelas™ said...

wak pon sonok bawak anak2 wak jalan jalannns .. ehhhEE

Kakzakie said...

Budak nampak air mana boleh tahan Ayu...

Kakak lihat org pakai cantik tapi kakak tak pakailah Ayu inner yg cantik-cantik macam tu.. pakai serkop biasa je pastu pakai tudung, tak nampak pun serkop di dlm. hihi..

anie said...

muka nampak lain la pakai inner tue...sweet je tau...

Qhaifa Nur said...

tak pernah masuk one utama teringin pulak...
seronok bawa anak2 tgk ikan....
skrg fesyen inner ni makin femes...

Aisy Nasiha said...

ai... sy pun pergi 1 utama sabtu aritu... bli baju2 utk anak...

~aYu~ said...

huhu... tp biler pandang byk kali tetap tembam gak.. ahaha