♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, October 15, 2012

Futsal dan Bowling Tournament

Sebelum ni ada citer pasal futsal tournament dan bowling anjuran KRT kan..  rasa-rasa aku join tak tournament ni?

Futsal utk team laki mmg ada dan hubby jadi managernya. Hubby tak main cuma uruskan je.. bagi la yg muda-muda main. Malam sebelum tournament ada wat training. 

Team pompuan lak?? kan akak-akak kat umah ni berkobar-kobar nak join kan.. tp, sbb tak cukup korum.. terpaksala kami kalah tanpa bertanding.. suka sgt... bayangkan kalau bebetul masuk, lawan lak team lain yg mmg terer main yg main macam laki.. dgn pompuan yg gaya ala-ala tomboy... akak tu pun cakap.. nasibla kita tak masuk kan ayu.. mmg kena belasah la.. hihihi...


team laki 



ha.. ni team pompuan yg main
tgkla gaya dorg tu
mmg sepak macam laki... phewww

 


penyokong-penyokong kecik
Echa dan Ayna dgn pak tam dorg..


ha.. ini penyokong yg ada
mendpt pujian emcee sbb KRT paling sporting
sume dtg support anak-anak main...
kalah takpe yg penting perpaduan dan kerjasama...

time ni aku pening sgt
so, xde la join sgt

bowling esoknya mmg aku main
taknak menghampakan hubby dan rakan-rakan lain utk jadi wakil KRT kami..
syaratnya mmg kena 2 laki, 1 pompuan

nanti sambungla yer..
mau pulang...

:p



5 comments:

Rosidah Binti Muhamad said...

Wah!!..nampak meriah..tp ada jugak niat nsk main tu. Klu sayer mmg mimpila..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Hehhe..igtkan ayu main td n nak citer frust x dpt bermain, iyelah main futsal ni nak kena kuat stamina n cergas kan..

Bowling ok..baling jerk ..longkang belakang kira..hehe

Mira Adzlia said...

huhu...awat k.ayu xmen futsal tu?hihi...klu sy, sy pun xjuin..hahaha...sbb rse cm xbpe nk pndi mnyepak..hihi

Azhariah Zuber said...

Menyihatkn tubuh bdn.

Suraya Baharun said...

wahhh...seronok & meriah nye..