♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, October 15, 2012

entry 18sx..




suka tgk search keyword utk blog ku ni.. 
leh tau apa topik apa yg hot sampai ada yg terlencong kat sini... 
tapi... tu dia tgk yg last tu.. keyword main bini kawan?? gulpp......... 
biler masa lak aku wat entry pasal tu.. 
 
hihik...... geli lak tetiba..

 



9 comments:

ieedaz @ mama_isha said...

haha memang lawak..:p

fiza said...

Haishhhh...macam² org cari kan.

Nafira usof said...

macam2 keyword ade kan~

QueeN TerataI said...

hehehe kalo tgk keyword mmg mcm2.. ngeri...

Kakzakie said...

Tapi memang kadang entah apa-apa serach keyword tu..

♥ ROS ♥ said...

Opsss apa la dia jumpa kat blog ayu ni pasal tu.. Huhuhu...

Mira Adzlia said...

tkutnye keyword yg bwh skali tu..huhu

~aYu~ said...

hihihi... ntah apa-apa ntah kan.. kelakar pulak tgk macam-macam keyword ni..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Hahahha, mmg mcm2 keyword org cari, eija pun kadang2 suka gak tgk keyword yg org cari di link blog kita...