♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, October 8, 2012

Cuti Kami..

Mama... mama.. sekolah baper ari lagi? Ku taye nape.. Echa nak cuti lelama... Nak cuti 10 ari. huhu.. alahai.. bukan Echa je, mama pun nak cuti lama gak..

Isnin daa.. cuti weekend yang tak ke mana tp spend quality time dgn anak-anak dan hubby. 

Sabtu lepas mmg takde plan lain cuma wedding sepupu pompuanku.

Layan gambar jela yer..


mama dan anak-anak


banner pengantin

tema pink dan purple


echa dan yaya.. sepupu yang sehati sejiwa


dgn sepupuku


ni dgn SIL dan mak yg jadi tukang penyambut tetamu



Ayna yg aktif sgt nak berjalan je kejenya


pengantin berbaju purple




adik-adik kompang




us..

berpeluh mukaku
lama benar kami kat sini
suka sgt leh jumpa sedara-mara yg jarang jumpa


bapa pengantin pompuan @ pakcikku


mak pengantin pompuan


abah pun turut menepung tawar pengantin


mak mestila nak jugak.



mama.. nanti birthday Echa nak kek 3 tingkat camni gak tau..

 







10 comments:

Rosidah Binti Muhamad said...

Wah..cantik kek tu..meriah nampak. Ini nak cuti sekolah lg byk weekend habiskan kat weding jer..

Kakzakie said...

Betul Ayu kerana ada majlis pengantin macam inilah dapat bertemu saudara-mara..

Mira Adzlia said...

hamboih..echa nk kek besday smpi 3 tgkt...pergh!!hihi

SumeSakan said...

ayna dah berpeluh..comel aje dia...tp susah senyum cam sara gak ek time bergambar...ehehehehehe

|| NaFiRaa || said...

meriahnye~

fiza said...

Amboi echa, besar impian tu...nak kek 3 tingkat ☺☺☺

Knor said...

masa kendurilah dpt saudara mara kan..baju kompang tu pengantin sponser ke?suka pink

♥ Wina ♥ said...

wahh siap request nak kek 3 tingkat tu ehehehee

rieda_ffya said...

wah...maerih wedding tu..jaga2 ayu kalo echa nk mintak kek 3 tingkat tuh..hee

Zura@Iwan said...

selamat pgntin baru...

cake 3tigkt tu...bj pgntin pepel..i like..