♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Wednesday, October 17, 2012

Bandung.. bestnya..

Bahawasaya esok dan lusa kiter xyah wat keje... wohooo.. makan gaji buta je.. bole? statement xleh blah kot2 ada yg baca pastu report kat boss besar... hihi...

Malas nak wat keje sbb kat opis ni geng2 HR tak ramai. tinggal 4 org je.. boss pun gi sekali..

Jeles! jeles dgn yg pegi ni.. amboi, bestnya korg nak gi berholiday yer.. ramai-ramai apply cuti sbb nak gi oversea tu.. huhu..

Takpe-takpe.. nasib la dah penah pegi tempat tu. lama sgt dorg pegi sampai 4 malam. mana leh lelama dgn hubby (opss...) dan anak-anak.. kalau keje tu lain la.. ni kalau nak enjoy bersuka ria mmg xsyok. asyik ingat kat dorg je. baik xpegi, dok opis diam-diam.. leh la berblogwalking..

Dorg gi Jakarta-Bandung.. bestnyaaa.... ramai lak kawan-kawan yg pegi sana dalam bulan ni.

Ajak hubby pegi lagi.. tp, tunggu la ada bajet.. cukup duit leh la pegi lagi..

Ni gambar time gi bandung 2009 dulu...echa umur 2 tahun. aku pun gemuk time tu.. (hehe.. perasan skrg dah kurus la tu.. )

Bestnya......







12 comments:

♥ Wina ♥ said...

belum sampai sini lg..insyallah one day :)

Suraya Baharun said...

seronok kan...

~aYu~ said...

wina, ayu pun nak pegi lagi.. mmg enjoy je sbb leh jd jutawan.. hihi

~aYu~ said...

suraya baharun,
tula.. awak pun baru je pegi kan..

SumeSakan said...

wahh x samapi ag sini..pasang angan2 dulu...yeahaaaaaa

nita said...

selalu dengar orang cakap tempat tu menarik tapi saya tak pernah sampai..tengok gambar ayu pun macam best jer..InsyaAllah kalau ada rezeki sampai lah tu nanti.. ^_^

Rosidah Binti Muhamad said...

saya belum pernah sampai lagi..
cantik pokok2 belakang tu..

Hilmirda Daud said...

bandung besttt.. nak kumpul duit dulu baru boleh pergi lagi.

anie said...

huhuhu..belum sampai xtau bila.....

Rai Ourkizuna said...

mak ngan kakak saya pun kata best..

mama_saly said...

wah seronoknya tengok pic2 tu... cantik sana kan.. bila lah saly akan mjejakkan kaki ke sana..heheh..~~.)

izan mama mia said...

balas jejak dr blog ke2 saya,..jim singgah blog 'miaduniaku'..cerita pasal anak2...saya dah folo cni...