♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Wednesday, September 26, 2012

Saintis Muda!! - Part 2

Pusat Sains Negara.. penah pegi sekali dulu masa zaman anak dara. bawak anak sedara jenjalan. skrg ni bawak anak-anak sendiri lak. mmg byk yg ku lupa dari tempat parking, tempat masuk mmg xingat. cuma tang ikan-ikan besar kat situ je yg ku ingat.

Dinosour Live ni ada pintu lain. Nak masuk kena tunjukkan tiket kat staff situ. Tempat dia takla besar sgt pun. kalau ramai-ramai masuk mmg padat la. time tu kami dgn beberapa org je yg masuk.
 

Echa kejap takut.. kejap berani..



waaa... besarnya










Ayna pun sibuk gak nak jadi saintis




berpinar mata..


layan anak-anak main kat playground..


last skali mesti ada souvenir
ku suka beli gambar camni
ada org amikkan
Echa nak pulak duduk kat atas dinosour tu

RM10 satu gambar (kalau xsilap)
 saja wat kenangan kan... :)



8 comments:

QueeN TerataI said...

wah.. beraninya echa duk atas dinosour tu yer...

Kakzakie said...

Gambar last menarik mata kakak. Dalam kata takut boleh pulak dia memanjat atas dinasour tu Ayu...

~aYu~ said...

QueeN TerataI,
tula padahal dua puyela takut nak pegang dinosour dalam pameran tu. ni ok pulak dgn duduk atas tu.

Kakzakir,
huhu... tu takut berani namanya kak..

rieda_ffya said...

amboi echa,...siap kat atas dinousour ye..berani plak..

ieedaz @ mama_isha said...

seronok kan sesekali bwk anak gi tmpt2 mcm ni..

Zura@Iwan said...

salam kenal kembali..

thks siggh blog sy yer..kita dh follw back...

Pusat Sains tu rasanya penah pegi masa sek...spm time..hehe..

duniafana said...

anak xtakut ekk..anak saya mau meraung kot haha...kecik lagi

Mira Adzlia said...

bestnye...last pegi mse drjh 6 rsenye..bape taun da..hihi