♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Wednesday, September 12, 2012

Opis puye jamuan raya

Semalam opis wat jamuan raya. 

Layan gambar jela yer. ada gambar sendiri, ada yg cilok gambar kat FB member. byk lak gambar aku yg dorg tag ni.. biasala aku kan muka photogedik.. hehehe..

goodies bag yg colourful


pentas dewan badminton
ada lampu ala-ala disko lagi tu

 

 



ada acara memotong pulut kuning dan amik gambar ramai-ramai dengan Ketua Pengarah kami
sampai gegar pentas tu.. hihik

pastu acara potong kek birthday bulan 7 dan 8
slalunya kalau emcee dah sebut birthday bulan apa dan mintak naik atas pentas saper yg berkenaan tu naikla cepatkan
malu-malu lak
kalau aku, laju je naik
muka nak interprem kat majalah jabatan..  kihkih



seloka berpantun oleh si pemenang pakaian glamor raya .... Mira@GadisBiasaBiasa 
cayala dik..
Rizal pun pandai je berpantun
mmg kena la dok kat Bahagian Warisan..
 

time melantak makanan
banyaknya la makanan


ada karaoke raya
teringin nak nyanyi tp tengah sakit tekak dan batuk
suara dah rock cam Ella dah ni..
tp sbb hujan sudah turun
elokla takyah nyanyi
kang makin lebat



tamak nak rasa sume


red valvet kek yg mabeles
rosak program dietku





amboi.. gebunya wajah kami ni yer..
ahaha.. teknik kamera 
 

11 comments:

adyna said...

hehehe makan nie yg best..

wah2 sempat berposing sakan nie.. ;)

♥ ROS ♥ said...

Aduhaii sonok opis wat mkn2 ni..semestinya tamak..hahhaa

lia said...

Perghj meriahnyer jamuan raya...

Nurul a.k.a Riko said...

Ayu...lawanyer uolls. Rasanyer...kawan2 Ayu ada gaya jadik cikgu....mcm cikgu2 jer uolls sumer nie. Cantik!

izz iizza said...

time makan yg best tu..mesti macam-macam ada kan..:)

Golden Rose said...

wah bestnye....kami cuma tumpang beropen house dgn office lain je...

rieda_ffya said...

wah..bestnye..siap ade goodies beg lagik..

Mira Adzlia said...

wah..ade gmbr tite ar..hihi...adeh..tbyg lagik mknn byk yg sdap2 itu..huhu

- dieyana - said...

hehehhe, makan di hari raya..sedap belaka....smpi tk termakan..;-)

Azhariah Zuber said...

best mkn free

MamaEma said...

opis saya semalam baru lepas..