♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, September 20, 2012

Open House Raya dan Hari Malaysia Part 2

Sambung balik citer penutup raya open house umah mertua ni. Gambar byk sbb asyik klik-klik je. Tp, keje jalan tau.. kemas tetap kemas.. huhu...

Memang tak sangka ramai yg dtg open house kali ni. sbb bajet mesti ramai yg balik kampung kan.. penuh gak umah, khemah sampai xmuat nak duduk. Rasanya tahun depan kena wat dua khemah la.


FIL melayan tetamu


kawan baik hubby
yg baju oren tu sepupu hubby


MIL dgn mak-mak sedara
cikgee @ MummyGee dan cik Mah




senyuman kekenyangan..


dengan mak-mak sedara


sorg mak sedara MamaMiraki @ cikNab takde sbb beraya di Johor

 

dengan aya
kawan kami


happy family



melayan jiran sebelah umah kami


me dan hubby
sedondon tak dgn warna khemah tu..
hubby taknak pakai tshirt kuning
dah siap gosok tp dia xnak tukar
sbb dia kata nampak tambah gelap.. hihihi...


dah tukar uniform..

kol 8 malam masih ada lagi org yg datang
tp, kami dah start kemas slow-slow


jiran sebelah umah mak



tgk dorg ni main rasa terhibur je ati
hilang penat tgk dorg ni

kol 9 malam kami dah mula mengemas kasi bersih
 rasa cepat lak majlis abis
lauk pun byk yg abis
mmg ramai yg dtg tahun ni
berduyun-duyun...
 
 nasib baikla Isnin cuti leh rehat 

abis dah kisah raya tahun ni..
pasni kisah raya haji lak
shopping kain lagi utk baju kurung...
tema dah ada sbb ikut kaler baju hubby yg dia tak penah pakai lagi
wat time bujang sampai skrg tak penah pakai

tak sabar nak beraya aidiladha lak.. huhu..
insyalllah turn raya haji tahun ni kat kampung hubby di Johor...
 

10 comments:

Rai Ourkizuna said...

habis dah raya tahun ni.. happy tengok makanan habis kan..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ahaakkkss... sedondon laa merah kuning ngan kain khemah tu...hehehe

Kakzakie said...

Bulan Syawal memang dah berlalu Ayu tapi makan-makan masih ada lagi.

Meriah siap pasang kemah macam kenduri dah..

~aYu~ said...

Rai Ourkizuna,
takut makanan tak cukup je rai. alhamdulillah ada gak berlebih utk tapau.. hehe

~aYu~ said...

C.M.A @ CikMoonAdnan,
kan..kan... hihi... kebetulan lak.

~aYu~ said...

Kakzakie,
kak, betul tu kak. ntah bila la nak start program diet ni. tetiap minggu dah ada program makan kat wedding je ni. :)

Rose Khadijah said...

hai..i klik..i follow..i komen..
hehhee..

nnt da try spageti kreatif tu wat n3 tau!..

~aYu~ said...

Rose Khadijah,
hehe...thanks laling!

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

sama lah kalau open house sebelah mertua eija pun mesti meriah, sampai rasa x cukup 1 khemah..hihi

sekejap jerk syawal dah berlalu kan..

ieedaz @ mama_isha said...

makan dan makan lagi yeahhh...;p