♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, September 11, 2012

Open House N cousin's wedding

Weekend seharian tak lekat kat umah. Asyik berjalan je dengan majlis kawin dan open house. sampai tak larat nak makan dah. Kenyang sampai ke malam. Tengahari dah makan kat rumah makcik @ MamaMiraki di Ampang. Awal kami kuar sebab nak ke Putrajaya pulak pastu. 

Alamak, jadi tetamu yg pertama sampai la pulak. MIL gi wedding di Melawati dulu. yg bestnya sbb leh rasmikan makanan-makanan yang ada.

dah sampai dah umah MamaMiraki
adik Ayna tgh tido


kami yg oren

menu yang ada
mmg banyak dan sedap-sedap
nasi beriani, soto, spaghetti, rendang..

sebab jadi tetamu pertama dapat la sepenuh perhatian dari tuan umah.. huhu...

sama lak dgn warna dinding umah mamaMiraki..

posing syok sendiri jela
kaum kerabat tak datang lagi


mamaMiraki dgn hubby dan anak yg plg kecik, Amir...

tak lama pastu dtg MIL mamaMiraki dgn adik ipar dia

mama dan ayna



kami nak balik datang lak makcik dari Klang, cik mah
datang siap bawak ole-ole lagi

Kol 1.30 terus gerak ke putrajaya. Yg Putrajaya ni wedding sepupu pompuanku. Umah kat Puchong tp sewa dewan kat Putrajaya. Mmg sepupu yang baik sbb datang pun hanya utk makan je kan...

Sampai sana kol 2.30 ptg. Family ku sume dah ada mmg tunggu kami datang je.

pasangan pengantin
yg kawin sepupu pompuan, kak yati..
tahniah kak..

tema purple...


 
pelamin yg cantik
sweet je
 
 
bila dah jumpa sepupu-sepupu
mama papa dah tak ingat lagi yer..

org pun ramai dah balik
lagu pun best-best

lagu romantikkk... 
layannn feell...

kakak dan hubby dia
ameera yg bambammm..

adik dan wife

ehemmm...ehemmm.. ♥♥♥
nak jugakkkkkk

dgn mak yg baru pas celebrate birthday yg ke-36.. hihihi
sayang mak...

bz tawaf satu dewan



Kol 4 ptg kami balik. kat situ gak ada pool utk kanak-kanak mandi. Echa sibuk nak mandi tp kami wat tak layan. cuma layan main playground je. pastu hubby bawak jenjalan kat Taman Wetland Putrajaya... :)




9 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

seronok nyer :)

anie said...

open houz clash dengan org kawen..
perut kita pun terclash2 jugakkan..

Mama Gee said...

pelamin dia seriuss lawaaaa....

ieedaz @ mama_isha said...

wah makanan raya + lauk org kawen..best2..ehhe

kakcik said...

Agak2nya dalam bulan Syawal ni, berat badan naik tak? :)

rieda_ffya said...

ade soto lagi..bestnye...

adyna said...

wah makan2 nie yang best sgt nie :) lawa la tudung..labuh gak ayu pakai..selalu tgk org pakai pendek je

~aYu~ said...

anie,
betul.. makan..makan..makan je kejenya..

Mama Gee,
lawa kan pelamin dia.. :)

ieedaz @ mama_isha,
ayu xmakan pun kat wedding tu. dah kenyang sgt melantak makan umah makcik..

~aYu~ said...

kakcik,
naik kak.. malu dgn miss penimbang tu.. huhu..

rieda_ffya,
soto tak dapat rasa sbb dah kenyang sgt dah.

adyna,
tq.. ni tudung 'faridah' je.. hehe