♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, September 7, 2012

JOM GI MATTA FAIR 2012



dah mmg kaki jalan....
pantang kalau ada promotion murah-murah..
laju je kan..
 
arini dah start MATTA FAIR utk kali kedua tahun ni
bulan 3 tu dah pegi dgn hubby dan bawak heroin-heroin sekali
mmg teruja mengollect pamphlet
tgk promotion yg ado
dgr dorg promote
dpt gift memacam
hehehe..

pada yg suka travel tu jomla reramai serbu PWTC arini sampai ahad
ada yg berbaloi gak amik tau

p/s : awal-awal dah ajak encik hubby utk pegi petang ni... huhu...tp, tak nak bawak si kecik.. time nak dgr cik yg wat marketing tu xplain.. time tu la si kecik tu wat hal ajak berjalan...
 

4 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

dah pegi tadi :)

Nurul a.k.a Riko said...

Beshnyer pergi ke matta fair. Nanti update kat blog yer..kut..kut ada promosi yg menarik.

Lagik satu..tempat crowded mcm tu baik2 jaga handbag yer.

Qasey Honey said...

jd pegi ker??? byk x ker promosi yg best?? sok harus ke sana jugak..hihi

rieda_ffya said...

best nye p jenjalan..ade barang2 baik x? mesti sale lagi kan