♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, September 7, 2012

IKEA.. first try MEATBALL..

Lamanya tak ke IKEA.. nak pegi bulan pose aritu tak terpegi-pegi. kononnya nak cari barang utk raya la. after raya baru la dapat ke sana. apala yg syoknya kat sana yer? ku tengok biasa je (sambil jeling macam iklan ribena tu). hohoho.. 

Hubby park kete kat The Curve. nak jenjalan The Curve baru pegi IKEA.


seperti biasa kena amik gambar tempat letak kete
kang lupa..
korg pun camni gak ke?


kami yg merah..


terkejut apa la tu
ku macam muka tensen je kan

suka tgk kakak dan adik jalan berdua begini
sgt sweet..

kat floor utk kids ada la playground utk dorg
bestnya tak ramai org time tu



melayan anak-anak main 


skrg ni Ayna dah pandai wat peace
tp dgn cara dia la.. huhu..


Dah ke sini saja je la nak tgk Kidzania. teruja je nak masuk tp xmasuk pun. tiket mahal.. amik gambar kat luar jela. next time la mama dan papa bawak yer.. pegi dgn abang adam dan yaya... baru la seronok ada ramai kawan.

  

Masuk je IKEA, teringin la nak try meatball dia. ramai yg kata sedap. selalu pegi sini tak dapat seat. pastu yg queue amik makanan pun panjang. tp, sbb awal lagi seat pun ada kosong. yg queue pun takde la panjang sgt pun. 


meatball...
first time rasa..
hmmmm... mmmg betul sedap..
 kenyang sampai malam..
serius la.. sampai skrg asyik terbayang-bayang je kesedapannya..

patutla ramai yg amik ni

 
kids meal..
utk anak-anak


apala Ayna ni
kakak dia la yg ajar ni
susah dia nak betul-betul kat troli
 


pose dari kakak Echa..

takde pun yang dibeli
sebelum datang sini byk dah list dalam kepala otak ni yang nak dibeli
dah  sampai ni jadi blurrr

beli benda-benda ntah apa-apa dan hadiah utk sepupu yg nak kawin esok..
 
kepenatan seharian berjalan
sampai umah je terus tido


11 comments:

Mama Gee said...

X Pernah lg merasa meatball ikea ni...bilalah nk ke sini..

♥ Wina ♥ said...

lama juga tak makan meatballs Ikea nih..benci sbb selalu queue panjang

saya kalo pegi Ikea time ade duit sbb kalo tak, makan hati jek gi situ heheheee

Mimie_Zatun said...

Seronoknya..
Lama dah tak menapak kat IKEA ni..

Rai said...

aritu ingat nak pegi dah sbb ada member ajak jumpa kat area OU tu.. sekali tak jadi..so tak merasa lahhh.. kitorg pun baru sekali rasa..

♥ ROS ♥ said...

Wah dh rasa... Ros puntringin nak mkn.. :(

mama aleen said...

akak memang suka gi ikea.. anak2 pun.. :)

Nurul a.k.a Riko said...

ahkak baru jer balik fm Ikea masa lunch tadi. Menu wajib adalah chicken wing.

kakcik said...

Jangankan meatball dia, ke IKEA tu pun kakcik tak pernah sampai! :)

IntaNBerliaN said...

xpnh try lg ikea meatball ni.. sbb kat sini xda ikea :-)

mama_saly said...

bestnya meatball.. tk pernah merasa lg.IKEA pun x pernah pegi..sbb sini mmg takde.. ehehee..

mummY daniSha said...

bile gi ikea je penuh..x dpat nak rasa lg...yela gi ikea pun bole kire setaun bape kali hehe...bestnye kalau ikea ada kat mlk huhu