♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, September 18, 2012

FIL @ Atok Birthdayyyyyyy

Dah jadik acara wajib kalau birthday ni mesti nak kena celebrate. Baik family hubby atau familyku sendiri, mesti ada sikit celebration. Saja wat happy-happy. Tak kisahla camne pun tapi mesti ada kek. Tak semestinya tak celebrate, family tak sayang. tak kisah la. ada yg mmg takde nak celebrate-celebrate ni. wish je dah cukup kan...  :)

Khamis lepas 13 september birthday FIL. biasala kalau tiba birthday di kalangan family member kami, mesti dah SMS SIL. SIL dan kami laki bini je yg dah keje. Yg lain masih belajar dan lom keje. discuss nak beli hadiah apa, nak makan apa, nak celebrate kat ne. sape yg kena beli hadiah, sape yg kena beli kek..

Nampaknya kali ni kami la yg kena beli hadiah, beli kek, tukang beli pizza.. Tang hadiah senang je sbb FIL dah cakap nak hadiah apa. hehe..

Birthday FIL ari Khamis tp kami celebrate ari Jumaat kat umah jek.



kek yg mabeles..

cucu-cucu temankan atok tiup lilin

happy birthday to u..
happy birthday abah... atok..




alololo.... 
kasih atok pada cucu..


terimala hadiah dari kami ni
mak bagi hadiah kat abah
disaksikan anak-anak dan cucu-cucu


 

domino pizza xtra cheese


hadiah birthday daripada kami
perfume Ralph Lauren
ni pun senang sbb abah dah cakap awal-awal nak hadiah apa..

buat abah...
moga abah sihat, panjang umur dan dimurahkan rezeki
moga still macho dan nampak muda
terima kasih sbb menjaga anak-anak kami..
kami sgt sayangkan abah..


14 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

happy birthday atuk :)

Mama Gee said...

seronoknyaa...teruja tgk kek dan dominoss tu...

hepi besday to atuk....

lia said...

Bler clebrate... Rasa lebey d sayangi kan he3

Rai Ourkizuna said...

happy birthday atok..waa.. kellas atok bday mintak perfume.. hehehe..

Mira Adzlia said...

hepy besday utk FIL kak ayuni...

Mimie_Zatun said...

atok dan cucunda..
meriah betul..

AdanyaKauUntukku said...

sure atok happy dapat celebrate dengan anak2 dan cucunya kannnnn

ieedaz @ mama_isha said...

adeh..sedapnye tgk dominos pizza tu..hehe

anie said...

senang nak beli present sebab da cakap nak apa....;)

semoga atuk sihat n gembira selalu...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hpy birthday atok :) hehe

meriah bila berkumpul dan sambut sama2.. :)

Suraya Baharun said...

semoga atok chat2 selalu..selamat hari lahir atok..

rieda_ffya said...

bestnye atok..dapat hadiah perfume gitu..

Noli@Ibu Wafa said...

bebudak yang gumbira bila ade kek kn..hehe..

Golden Rose said...

hehehe b'day atuk but cucu2 yg lebih