♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, September 27, 2012

Breakfast.. Menyesal..


Breakfast pagi ni
burger home made
mmg mantop
 taruk mayonis bebanyak
wat utk kakak Echa skali utk bekal dia kat school

errkkk.. alhamdulillah.. kenyang..

tengahari dah takyah makan
makan oat jek..

p/s : risau dgn kakak Echa kat school tu camne la. malam tadi denda dia xleh minum susu dgn takleh tgk cartoon sbb dia main-main time belajar.. seminggu ni mmg bg can kat dia tp malam tadi dah kurg sabar. Xde la marah dia ke hape. Cuma denda je. Hubby xde gi berbadminton. kalau dia ada, mmg xdpt la nak wat camtu kat anak. jgnla perut dia masuk angin.. pagi tadi citer dgn hubby.. hubby cakap ku kejam.. aiishhhh.. menyesal sungguh...




16 comments:

Noli@Ibu Wafa said...

alaa cian kakak echa..mudah2an ok jer kakak yer..nnt jgn main2 lagi yer..garang jugak mama dia nih..hihi

Mira Adzlia said...

hihi..kejam..kejam...hehe..xpe..sbg pengjaran wt echa ..hihi

Zura@Iwan said...

alahai..sian kakak echa....

ya la kan...kdg2 x sbr gk ek...hrp2 kakak echa x masuk angin la perut dia..hehe

Rai Ourkizuna said...

kesian..bila da geram kan..camtu la jadinya..sudahnya kita yang menyesal sendiri nanti..haihh..

anie said...

ala cian dia xminum susu...
xpe mengajar anak...harap2 dia paham le...kalau x jadi..buat cara lain pulak

umma sharifah said...

sha prefer denda melalui psikologi rather than pemakanan....yg penting denda kita tak memudaratkan anak...mcm if die suke sgt tgk karton ke or ape2 citer, sha akn denda die tak tgk citer tu smp die buat ape yg sha suruh or bg die duduk setempat kat penjuru mane2 tak gi die gerak kemana-mana even nak buang air skalipun smp die minta maaf & janji tak buat gi (time ni kena cekalkan hati la cos byk drama yg akan dilakonkan anak smp bleh cair hati kita)

duniafana said...

garang kak bertempat...ok la 2

♥ Wina ♥ said...

alahai ciannye dia..kalau minum susu tue ok kot

kakak jgn main² lg ye & dgr cakap mama & papa ;-)

ieedaz @ mama_isha said...

alahai..moga echa tak ape2..tp mama die dh bekal ka burger sedap tu! terliur tgk..hehe

Rosidah Binti Muhamad said...

hehehe..kita pun sama jugak klu hubby ader mmg tak boleh ar nak mcm2 dn anak2..dia mmg masuk campur punya..

tapi mesti ader rasa menyesal lepas kita wat anak mcm tu..hehehe..

Aziela said...

kdg2 kita terpaksa bertegas...utk masa depannya juga...

rieda_ffya said...

mintak burger satu..kesian kat echa..stop le denda dia ye ayue..sian dia

~aYu~ said...

tula.. mmg menyesal sgt dah ni.. pasni kalau nak denda pun xnak bg tgk kartun je. yg lain mcm susu mesti bagi. adoyai..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

cian echa...kena denda yer...

Azhariah Zuber said...

grgnya cikgu. hehe

adyna said...

kena tegas..tapi pas marah mesti rasa menyesal..

psst.. tak amik pun pic masa pakai tudung juma tu ;)