♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, September 6, 2012

Beraya di Bangi

Biasala bulan-bulan raya ni makin ramai yg dah start wat open house. Macam-macam jemputan raya kami dapat tp takleh nak pegi sume.. aku tak suka terkejar-kejar byk tempat. bila kepala dah pening, susah nanti.

Ahad tu kami ke Bangi beraya umah makcik belah hubby, MummyGee. baru je kami serbu umah dia awal pose aritu sbb dia wat majlis iftar kat umah dia. Ni kami serbu lagi untuk beraya..

dari jauh dah nampak khemah

red team..

kakak Echa takde mood nak posing sbb baru bgn tido
pastu dah jumpa kawan-kawan dia terus lupa diri sampai jatuh.. huhu..


SIL..

adik dan abang ipar..

wajib berderet menu-menunya

air mesti kena colourful

tak cukup satu meja
dua meja utk makanan je

Echa melawat kawasan

hai... ingat kami lagi x?





bila dah bertemu dan berkumpul
macam-macam citer..




 deejay kita pada arini
tuan umah.. nape takde karaoke?

 



tuan umah beri duit raya..
tp, pada mereka yg terpilih saja.. hukhuk..



ayna dah tukar uniform
asyik basah je baju

Maaflah tuan umah..
ku ajak kakak datang sekali umah
umah kakak kat bangi gak
dah dia pun ada kat umah
ajakla sekali dia datang umah cik gee @ mummyGee ni
selalu dgr ku berciter je kan
tahun sebelum ni bile mummyGee wat open house, mesti kakakku ada di Gombak
ni dah ada kat Bangi, leh la ajak dtg
puyela dia segan
tp, ku paksa gak..

takpe..
tau dah cik gee @ mummyGee tak kisah kan.. 


cik nab @ mamaMiraki dgn sepupu hubby, Ayep

Thanks again pada tuan umah, cik gee sbb jemput kami sekali mencemar duli ke singgahsana cikgee dan family... 

Ada yg taye, tahun ni aku tak wat open house ke?

Tahun-tahun lepas mmg kami wat, tp tahun ni tak rajin nak wat. Sbb nak simpan duit utk majlis birthday anak-anak. kalau wat pun utk keluarga jela. kalau nak dtg pun boleh, sure la ku masak utk uolls... hehe...



5 comments:

ieedaz @ mama_isha said...

tula skrg mmg byk openhouse sane sini kan..best laa ;p

rieda_ffya said...

byk makanan ye...larat tuan rumah masak semua...tp tgk ramai tetamu..hilang penat kan..

QueeN TerataI said...

g open house mmg best.. tp tahun ni kurg pergi ke open house x larat... :)

Suraya Baharun said...

banyak nye menu dia...

YIN-WONG KHOO LAI said...

Cik Nab dengan Ariff adalah emak saudara dengan anak saudara bukan sepupu.