♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, August 28, 2012

Raya 2012 Kami - Raya Kedua (Tanjung Mas..)

Dah penat jenjalan raya, FIL ajak jenjalan kat Tanjung Mas lak. follow jela walaupun badan dah lenguh, kepala dah pusing. nak lepak makan mee bandung atau rojak, perut dah penuh. nak lepak minum, dah kembung perut dgn air dah ni. Cuma layan anak-anak sambil berposing lagi.. lagi.. dan lagi..



kakak dan adik-adik ipar yg happy go lucky



layan anak-anak main kete lagi untuk 20 minit

berlatar belakangkan bendera negeri Johor

Ayna yg baru nampak hepi
kalau tak mood dia kejap mendung, kejap cerah..

Kejap je pun kami kat sini. sbb dah nak maghrib dah. terus gerak balik. MIL kol lak mintak belikan KFC. mmg susah kalau nak pegi beli KFC kat bandar muar ni. parking pun susah. hubby pegi beli KFC. aku dan adik ipar stay kat kete sbb parking block kete orang. lama menunggu sbb hubby kata ramai giler orang nak beli KFC. memasing dah jemu dgn nasi impit dan rendang yer.. dkt sejam gak baru hubby setel.

layan anak-anak main bunga api
bersama sepupu-sepupu hubby yg masih kecik sebaya Echa
kira Echa dan mak dan pak sedara sama baya..

hubby dan sepupu, abg Lan yg menetap di johor

seronok sbb ada pondok comel ni


Echa dan sepupu, Airin


4 sekawan yg bermain sampai kol 2 pagi
sorg lagi time ni lom sampai kampung

Tamat sudah kisah rayaku.. tu baru raya kedua puye citer,, pasni raya ketiga lak. hehe.. banyak lak masa mengarang blog kan. xde keje kat opis ke ni? hehe.. boss takde masih bercuti, jadi kami kat opis ni masih beraya-raya lagi. ahaha..

 
 


5 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

suka nyer entry bergambar :)

Mama Janet said...

woi..pun ramai org lepak2 kat Tanjung.Tempat aku santai tu

~aYu~ said...

Mama Janet,

port cik mek berdating dgn cik ibrahim tu kan..

QueeN TerataI said...

sambil raya sambil berjalan yer.. :) anak2lah yg paling syok.. mak ayah tentunya yg paling letih.. kan.. kan?

Mama Gee said...

tu tanjung emas kt muar ke??
kalo betul..rindunyaaa nk balik muarrr...tempat lepak mude2 dulu..