♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, August 10, 2012

Panasnya di Jalan TAR

Mood nak wat keje agak kureng sikit. Byk wat keje menulis dan menfail je arini. Asyik tgk jam PC. Lambatnya nak jam 12 tghari. nak tido.. ke nak berjalan? ikutkan hati mmg nak gi jenjalan window shopping.. tp, malasnya nak meredah ramai orang. aik.. window shopping je? kan dah dapat bonus semalam? dukacitanya nak bagitau duit bonus dah abis.. cepat benar abisnya..


Lastnya kuar gak.. menjejakkan kaki ke Jalan TAR. Meninjau keadaan di sana. Ceh.. macam apa je..

Cuaca panas terik dan berbahang. buat bibir montel ni kering mengelupas. alangkah bestnya kalau.... kalau dapat air sejuk... eeeiii.. macam budak-budak je.

Tak ramai sgt orang arini di Jalan TAR. mungkin tak sama dgn weekend. jalan pun tak berlaga bahu, tak kena menyengetkan badan, kiranya tak ramai la kan.. mungkin kaum Adam ramai solat Jumaat. staf swasta pun ramai yg dah masuk opis. yg tinggal pun staff gomen yg rehatnya 2 jam 30 minit termasuk aku. huhu..


tak ramai kan? leh jalan dgn selesa tp panas terik sgt 
leh wat muka jadi hitam
tak tahan nak jalan lelama
pun tak sampai ujung aku berjalan
cuma dapat sambar tudung utk kakak Echa dan selipar aku je.
yg lain macam tak nampak menarik di mata
mood shopping takde sgt
mcm aku tulis tadi duit bonus dah abis..
huhu.. 
kesiannnn...

8 comments:

Suraya Baharun said...

seronok nye opis dekat ngan jalan TAR...esok baru berhajat nak kesana..harap2 suma nye ok..

Mira Adzlia said...

hihi..kmi sudah mgu lpas..letih la kak ayuni...nsb bek msh lg bthan klu x mmg da buke da..hihi

kakcik said...

Tengahari tadi kakcik cuma duduk di pejabat sambil mengerekotkan badan - sejukkkk. :)

~aYu~ said...

Suraya Baharun,

dekat tp nak ke sini susah gak la.
moga sumenya ok esok yer.

~aYu~ said...

Mira Adzlia : mmg la mira.. lamanya lagi nak buka pose ni. harus ku telan satu jug air ni.hihi

lia said...

keje kat bangunan mana? dulu lia keje kat bangunan TIMA

~aYu~ said...

kakcik,

lagi best lepak kat opis je. dah ada tempat sejuk memandai je kan nak gi tempat yg panas.. hehe..

~aYu~ said...

lia,

ayu opis kat istana negara lama. opis baru. dulu kat jalan conlay. pasni kat jalan lain lak..