♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, August 30, 2012

Jamuan raya echa... ikut perangai mamanya..


Semalam tadika Echa ada wat jamuan raya. teacher dia dah inform mintak pakai baju raya dan bawak makanan. tang bawak makanan yg malas tu. time teacher day bulan 5 aritu, gigih aku memasak bihun singapore nak bawak gi school Echa. alih tgh kat FB tadika dia, puyela ramai yg bawak bihun. lagipun dah tau mesti Echa xmakan pun bihun mamanya ni. 

Utk jamuan raya dia semalam, aku cuma belikan kek marble je. senang dah siap dalam box. takyah la teacher dia nak pulangkan tupperware yg siap tulis guna marker pen nama Aysha..

Balik semalam, taye Echa, makan apa kat school. dia kata tak makan apa-apa pun. aikkk... xkan xmakan kot Echa. taye dia makan tak kek yg mama beli? dia kata xmakan.. hmmmm.....

Gambar-gambar yg amik kat FB teacher dia. terpampang besar-besar gambar Echa dgn teacher dan kawan-kawan dia.. suka..suka..suka.. kali ni muka Echa nampak clear sgt. bangga aku.. memang mengikut perangai mamanya la. amik gambar mesti nak pose betul-betul. biar nampak jelas..


polkadot team
Echa yg tengah-tengah pakai tudung purple ala-ala ketua kumpulan nasyid.. ahaks..
kasut tumit tinggi tu....


biru team..
ni gambar yg pakai baju biru..
bagus kan.. dapat join 2 team.. polkadot dan blue.. hihi..

10 comments:

mummycda said...

bestnya scholl echa buat jamuan raya....cumel jer tema blue kat dalam pic tue...

izz iizza said...

semua pakai polkadot yer..comel..:)

Lily@MamaZaraZareef said...

dalam gbar ni tgk yg tudung purple tu terusssss cam mane satu aysha..sbb awk dah sebut awal2 tudung die sama ngan zara kan..ehehehehe..nway, salam kenal ye..=)

Nurul a.k.a Riko said...

Alalalaa....cumil sesangat Kakak Echa with tudung. Comelnyer derang nie kan...cute!

rieda_ffya said...

hurm..sekolah semua wat jamuan raya kan..sekolah anak sy pon ade wat ari khamis br nih

Azhariah Zuber said...

comelnya budak2 berbaju raya

Suraya Baharun said...

haah la memang nampak cam ketua kumpulan nasyid la echa...chumil je dia..

Anonymous said...

Magnificent website. Lots of useful information here. I am sending it to a few friends ans additionally sharing
in delicious. And obviously, thank you to your effort!

Feel free to visit my web-site ... Las Vegas Whirlpool Parts

Anonymous said...

Thanks very interesting blog!

Review my webpage :: seo capital

Anonymous said...

I constantly spent my half an hour to read this web site's articles daily along
with a cup of coffee.

Feel free to visit my page ... private plane hire prices